Jeste li u stanju proći njezin skener?

Pitali smo žene koje su najodbojnije stvari koje muškarci rade na prvom spoju. Evo što su nam odgovorile

_/ Telefoniranje

Rezultati nedavno objavljenog istraživanja pokazali su da je za 75% žena telefoniranje na vrhu top-ljestvice najodbojnijih stvari koje muškarac radi tijekom izlaska. “Kad ste fokusirani na svoj mobitel, vaša se pratilja osjeća nedovoljno zanimljivom da bi zadržala vašu pozornost”, kaže dr. Kristen Mark, direktorica laboratorija za promicanje seksualnog zdravlja na Sveučilištu u Kentuckyju. Što učiniti?  “Isključite mobitel”, predlaže dr. Mark.

_/ Razgovor u slengu

Devet od deset žena vrednuje način na koji govorite. “Dobro odgojen čovjek vjerojatno će imati i dobro odgojenu djecu”, kaže Jay Heinrichs, retoričar i autor knjige Thank You for Arguing. “Riječ je o prirodnoj selekciji. Govorite književno jer ne želite da ona loše procijeni vaše podrijetlo i odgoj”, predlaže Heinrichs.

_/ Manjak samopouzdanja

Čak 84% žena rutinski traži kod muškarca znakove samopouzdanja. Suptilan i profinjen stil odijevanja može vam i te kako pomoći da vam pratilja dodijeli visoku ocjenu, tvrdi MH direktorica za modu Sandra Nygaard. Kravata ili rupčić u džepu sakoa u tradicionalno ženskim bojama poput ružičaste ili ljubičaste dat će joj do znanja da ste sigurni u vlastitu muškost.

_/ Loši zubi

Rezultati istraživanja pokazali su da ljudi s lošim zubima imaju još lošiji bankovni račun, kaže dr. sc. Marianne LaFrance, profesorica psihologije na Sveučilištu Yale i autorica knjige Why Smile?. To može biti razlog zašto se 81% žena fokusira na mušku oralnu higijenu. Zato održavajte svoje zube na dnevnoj bazi.

_/ “Komotna” odjeća

Rezultati ankete pokazali su da sedam od deset žena na odjeci koju muškarac ima na sebi traži znakove koji bi upozorili na njegov potencijal da joj bude prikladan partner. “Prije negoli i otvorite usta i progovorite, vaša odjeca govori umjesto vas”, kaže stilistica Jacqui Sta.ord, autorica knjige The Wow Factor.

_/ Iznošene tenisice

Žensko kritičko i analitičko oko nikada ne miruje: gotovo polovina ispitanih žena izjavila je da pomno promatraju mušku obuću. Dakle, nemojte nositi stare, iznošene tenisice. Obujte klasične oksfordice ili elegantne gležnjače, kaže Nygaard. Napomena: i Michael Jordan je u mirovini.

Komentari

▲ Povratak na vrh