Goli kuhar jednu namirnicu obilno koristi i u kuhinji i za njegu kože

Jamie Oliver otkrio je neobičan način na koji održava svoj mladolik izgled. Naime, poznati televizijski kuhar tvrdi kako je izbacio skupe hidratantne kreme i našao za njih potpuno prirodnu zamjenu

Oliver se naglo počeo brinuti o svome izgledu nakon što se, kako kaže, prije nekoliko godina pogledao u ogledalo i uplašio samog sebe. Nedavno je počeo i intenzivno vježbati s poznatim celebrity fitness trenerom Jamiem Sawyerom kako bi izgubio višak kilograma, prenosi Story.hr. I sam kaže kako je nakon 30. prestao biti fizički aktivan nakon čega je nabacio nekoliko kilograma viška.

Kreativni kuhar, poznat po inovativnom korištenju jednostavnih namirnica, ovaj je trik prenio i na svoju djecu, jednogodišnju River, devetogodišnju Petal i sedmogodišnjeg Buddyja. Kako kaže, “zašto trošiti novac na skupe kreme kada je ekstra djevičansko ulje čisto i zdravo“. 42-godišnjak ga obilno upotrebljava u svojoj kuhinji, ali predlaže i izdašno mazanje maslinovog ulja po čitavom tijelu, navodeći kako su to i Rimljani radili.

Poznati kuhar naglasio je kako nikada ne bi koristio botox jer vjeruje u snagu prirodnih sastojaka, kako u kuhinji, tako i u njezi tijela. Nedavno je izjavio kako je izgubio oko 12 kilograma nakon što je u svoju prehranu uvrstio zdrave i nutritivne alge i morske trave.

Komentari

▲ Povratak na vrh