Da bi uspjeli na poslu morate ostavili dojam i odjećom!

Stručnjaci savjetuju kako ćete uz pomoć nekoliko sitnih trikova izgledati kao - milijun dolara!

PREPRAVITE ODIJELO
Prilagodba odijela diže vam cijenu. Donji bi dio sakoa trebao završavati uz vaše šake (stisnite ih da provjerite); nogavice moraju završavati na jeziku cipela; rukavi košulje završavaju na zapešćima, dva centimetra niže od rukava sakoa. Uži kroj odijela odgovara muškarcima svih veličina.

BUDITE UREDNI
Cipele s neurednim vezicama i istrošenim potplatima degradiraju vaš izgled. Stoga se pobrinite da izgledaju besprijekorno. Tako ćete na dulje staze uštedjeti novac i biti (doslovno) korak ispred konkurencije.

ZAMIJENITE GUMBE
Plastični su gumbi zaštitni znak jeftinih odijela. Jednostavno rješenje: zamijenite ih kvalitetnijim inačicama. I upoznajte se s gumbima na rukavima košulje; otkopčajte ih i, kad prilika dopušta, podvinite rukave. Promijeniti gumbe na odijelu nije skupo, a kvalitetni će gumbi sigurno odvući pogled od manje kvalitetne tkanine.

NOSITE MANJE
Kad nosite više slojeva, budite na oprezu: ako se slojevi međusobno tuku bojama, materijalima i uzorcima, slat ćete zbunjujuće signale. Kombiniranje sličnih tonova osnova je dobra stila. I ne pretjerujte s modnim dodacima; često su dva bolji izbor nego tri. Lijep sat šalje snažnu modnu poruku. Sljubite ga s kvalitetnim remenom i na konju ste.

Komentari

▲ Povratak na vrh