Cure vole njegovane dečke: Postanite majstor improvizacije

Četiri prava frajerska alternativna rješenja kako izgledati bolje

SMANJITE PODOČNJAKE
Noć je bila burna, čeka vas važan sastanak, a nemate vremena (ni volje, jasno) za terapiju narezanim svježim krastavcima? Imamo rješenje – umjesto krastavaca, na oči stavite rashlađene žlice. Ili bilo što rashlađeno, učinak će biti posve jednak.

UNIŠTITE GLJIVICE 
Imate problem s gljivicama na nogama? Sve što vam treba za brzinsko rješavanje problema je lavor. Napunite ga ljekovitom tekućinom – trećina octa i dvije trećine vode – i namačite noge tri dana zaredom po 15 minuta. Bonus: osim gljivica, riješit ćete se i smrada.

OČISTITE KOŽU
Trebat će vam ostaci doručka – jogurt i zob. Neki ljudi koriste zob kod opeklina i ekcema, a ekstrakt zobi često je jedan od sastojaka proizvoda protiv prištića. Pomiješajte dvije žlice zobi s jednom ili dvije žlice običnog jogurta. Namažite lice tom smjesom i ostavite na licu 10  minuta, pa isperite lice vodom.

OPERITE KOSU
U kvartu rade na vodovodnoj mreži i nestalo vam je vode? Nema problema, kosu možete oprati i na suho – sodom bikarbonom, prirodnim odstranjivačem neugodnih mirisa. Jednostavno je utrljate u kosu i dobro istrljate. Nakon toga ‘isprašite’ i očešljajte kosu. Detaljno – ne želite izgledati poput pokladne krafne.

Komentari

▲ Povratak na vrh