Biobaza ima dvije ekskluzivne kozmetičke linije za njegu tijela

Biobaza&Zoe namijenjenu urbanoj, osviještenoj ženi i Biobaza&Polleo namijenjena modernom, aktivnom muškarcu - prirodni su proizvodi neodoljivih mirisa i tekstura

Vođeni jedinstvenom misijom i povezani identičnom idejom o važnosti brige o vlastitom tijelu i zdravlju, u Biobazi su osmislili dvije linije prirodne kozmetike koje sadrže sve potrebne proizvode za svakodnevnu njegu kože suvremene žene i muškarca. 

U suradnji s Polleom lansirane su dvije ekskluzivne linije; Biobaza&Zoe namijenjena ženi u pokretu i Biobaza&Polleo namijenjena aktivnom muškarcu, a nude palete visokokvalitetnih, prirodnih kozmetičkih proizvoda čiji će vas sastav, mirisi i teksture osvojiti već na prvi dodir. 

Liniju za muškarce karakterizira osvježavajući, energizirajući miris koji pruža osjećaj ugode a sadrži gel za tuširanje i pranje kose, dezodorans u stiku, balzam za usne i hranjivu kremu za ruke, pa će svaki muškarac moći uživati u malim beauty ritualima.

 

Biobaza&Zoe kolekciju karakterizira ženstvenost, nježnost i savršen osjećaj prirodne svježine. Profinjenog mirisa, bogatih tekstura, linija nudi paletu proizvoda neophodnih za njegu tijela; gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, dezodorans u stiku, bogato ulje za njegu kože i prevenciju nastanka strija, hidratantnu kremu za ruke i njegujući balzam za usne. 

Komentari

▲ Povratak na vrh