Nošenje ovoga smanjuje vaše šanse na spoju

Aplikacija za upoznavanje provela je istraživanje o tome što djevojke najviše mrze

Vaš stil može utjecati na uspješnost spojeva, a cargo hlače na vrhu su su popisa prema novim podacima dating aplikacije Hater, koja vas spaja s osobama koje mrze iste stvari kao i vi. 

Za potrebe istraživanja Hater je odvojio 10 posto svojih najatraktivnijih muških korisnika i 10 posto muških korisnika koji su bili najmanje atraktivni. Imajte na umu da je “atraktivno” značilo samo da je njihov cjelokupni profil bio zanimljiv (ali sigurni smo da tjelesni izgled ima značajnu ulogu u tome).

Najmanje atraktivni dečki voljeli su cargo hlače, anime, igru Pokemon Go i Windows OS, dok su najatraktivniji dečki voljeli superhranu, Serial Podcast i traženje smještaja preko aplikacije Airbnb. A što je bilo u njihovim ormarima? Majice i puloveri s V izrezom i uske traperice.

No, ne morate nužno otići u kupovinu nove garderobe kako biste pronašli pravu djevojku. Ali ako mislite da možete poboljšati svoje šanse, a niste pretjerano povezani s vašom garderobom, možda je vrijeme da prestanete nositi cargo hlače.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh