10 najboljih i najgorih tetovaža kojima su slavne osobe privukle pozornost

Pogledajte u kojoj kategoriji je završio Mike Tyson, David Beckam i Conor McGregor.

Tetovaže mogu biti sjajan (i trajan) dodatak našem osobnom stilu. U ostalim slučajevima, one su dokaz naše prolazne racionalnosti i loše prosudbe. Kako bilo, tinta curi u potocima – prema najnovijim studijama gotovo svaki treći stanovnik planete Zemlje ima barem jednu tetovažu.

Pritom će vam neki od njih priznati da i nisu previše ponosni na izbor motiva kojeg su tetovirali. A kao što ćete vidjeti u nastavku, slava i bogatstvo vam nikako ne amnestira od dobrih, odnosno loših radova na vašoj koži.

Ovom prilikom smo izabrali 12 najupečatljivijih tetovaža na slavnim osobama i poredali ih od najgore do najbolje.

Najgore

5. Lil Wayne

A photo posted by Lil Wayne (@liltunechi) on Jun 19, 2015 at 8:48pm PDT

Reper Lil Wayne je toliko promašio s tetovažama na licu da su jednostavno neprepoznatljive, pa ih se stoga ne može ni opisati, a kamoli objasniti. Što je najgore, čini nam se da je ista situacija i s tetovažama na ostatku tijela.

4. Mike Tyson

A photo posted by Mike Tyson (@miketyson) on Jan 5, 2017 at 11:51am PST

Željezni Mike je nezaobilazan. Vjerojatno znate, bivši profesionalni boksač Mike Tyson nije pripadnik novozelandskog ratničkog plemena, kao što to sugerira njegovo lice. Jedino nam se čini da to njemu još nitko nije objasnio.

3. Adam Levine

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on Nov 30, 2016 at 6:43pm PST

Pjevač grupe Maroon 5 pretvorio je svoja prsa u prednju stranu A&F majice, na kojoj je tipična oznaka pripadnosti. OK, jasno nam je, ti si iz Los Angelesa u Kaliforniji.

2. Justin Bieber

Možda smo malo ostarjeli, ali kada su razmaci između slova izašli iz mode? Upravo zbog toga imamo problema s Biberovom “SONOFGOD” tetovažom. A i ova frizura u obliku zdjele za salatu nam nije jasna.

1. LeBron James

A photo posted by LeBron James (@kingjames) on Oct 20, 2014 at 9:51am PDT

Za razliku od Levinea, Le Bron Jamesa ne možemo tako oštro osuditi zbog njegove “Akron… Est 1984” tetovaže. Zašto? Razlog je jednostavan, ipak je on jedan od najvećih košarkaša svih vremena.

Najbolji

5. Kevin Durant

Mi bi dali lijevu nogu da možemo vratiti Tupaca u naše živote, a košarkaška zvijezda Kevin Durant se prilično približio tome velikom tetovažom na lijevoj nozi, posvećenoj poznatom i neprežaljenom reperu.

4. David Beckham

Prije svega moramo reći da su tetovaže Davida i Viktorije Beckham toliko cool da imaju svoju internetsku stranicu posvećenu samo tome. Nama je najviše pažnje privukla svojevrsna pin-up ilustracija Viktorije, tetovirana na Davidovoj nozi.

3. The Rock

A photo posted by therock (@therock) on Apr 22, 2016 at 8:36am PDT

Glumac i bivši profesionalni hrvač Dwayne Johnson otputovao je na Havaje kako bi tetovirao obiteljsko stablo u samoanskoj tradiciji. Impresivna tetovaža dodatno dolazi do izražaja na njegovim ogromnim ramenima.

2. Lenny Kravitz

Jedna je stvar tetovirati riječ “mama” i ograničiti je srcem, a druga stvar je tetovirati prekrasan portret svoje majke na ramenu. Pjevač i tekstopisac Lenny Kravitz je, pogađate, napravio ovo drugo.

1. Conor McGregor

Prije svega ćemo reći kako smo zažmirili na tetovažu svog imena ovog poznatog irskog MMA borca. Pa zar je mislio da će ga zaboraviti? Uglavnom, opraštamo ovaj previd, jer nitko osim McGregora ne bi mogao tako dobro na prsima nositi tetovažu tigrove glave i majmuna. Pa vi stanite u ring s ovom trojicom ratnika koji nikad neće podviti rep…

Komentari

▲ Povratak na vrh