Zvukovi koje ispuštate tijekom seksa puno ‘govore’ o vama

Pa čak i ako ne izustite nijednu riječ ;-)

Priznajemo, i frajeri ponekad lažiraju orgazam ili jednostavno lažu da im je bilo bolje nego što doista jest. No, neke stvari ipak ne možete sakriti ili toliko dobro odglumiti, a da vas vaše partnerice ne ulove!

Primjerice, volite li tijekom seksa ponavljati slične uzbudljive fraze, velika je vjerojatnost da vas  uzbuđuje “dirty talk”. Razgovarajte sa svojom partnericom o tome, tko zna – možda otkrijete i da ona voli slatke bezobrazluke i direktne erotične zahtjeve.

Pripadnik ste kategorije ‘tihi likovi’? To ne znači nužno da vam nije dobar seks s dragom, kao što bi ona možda mogla pomisliti. Objasnite joj da se na taj način lakše kontrolirate i možete odgoditi orgazam.

Postoje muškarci koji se tijekom seksa smiju! Da, da… onog trenutka kada mu partnerica dotakne osjetljivo mjesto, postaje škakljiv i reagira smijehom.

Kategorija glasnih ‘dahtača’ vrlo je česta i najčešće znači da se bližite orgazmu. No, želite li da malo duže uživate u akciji – usporite…

Na kraju, ako ste jedan od onih koji u krevetu ponekad vikne ili glasno jekne – to je najvjerojatnije znak da jako uživate u seksu pa se ne libite okazati svoju animalnu stranu.

Komentari

▲ Povratak na vrh