Želite ili već masturbirate na poslu? Ne znamo za vašeg šefa, ali stručnjaci vas podržavaju

Puno je razloga da ugodite sebi na radnome mjestu – ali ne i ako za to možete dobiti otkaz.

Mi smo prvi koji će vam reći da možete masturbirati koliko god želite. Što više čistite svoju cijev, imat ćete bolju erekciju, smanjujete rizik od raka prostate, jačate imunitet i trajete duže u krevetu – tako tvrde brojna istraživanja.

E sad, mi obično savjetujemo samozadovoljavanje u vaša četiri zida. Ali ne i i britanski psiholozi i novinari u engleskom Metrou, koji se zalažu za masturbiranje na poslu.

Novinarka Metroa Ellen Scott zapitala se treba li samozadovoljavanje, kao anti-stres faktor na radnom mjestu, tretirati jednako  kao i uzimanje pauze tijekom radnog vremena za vježbanje ili pak kratkog sna kako bi napunili baterije za bolju produktivnost. Scott je potom potražila mišljenje stručnjaka o toj tematici.

Mark Seargent, psiholog na Sveučilištu Nottingham Trent misli da “pauza na poslu za masturbiranje može biti učinkovita, kao neki oblik samomotivirajuće nagrade za ostvarenje dnevnih zadataka.” Psiholog Cliff Arnall slaže se s njime rekavši kako bi to moglo dovesti do “više usredotočenosti, manje agresije, veće produktivnosti i više smijeha”. (Kao i, vjerujemo, više otkaza!)

No, Arnalla muče 2 činjenice; mogućnost još veće frustriranosti ako ne dođete do orgazma i pritisak da to trebate završiti za vrijeme pauze za ručak. Također smatra da pri “tehniciranju” ne bi smjeli misliti na neku kolegicu, jer će to vjerojatno dovesti do “kognitivnih oštećenja”. No, pri tome nije spominjao druge lude stvari o kojima dečki fantaziraju dok se samozadovoljavaju.

Scott ni sama vjerojatno neće u dogledno vrijeme razmišljati da TO napravi na radnome mjestu, jer je njezina urednica Holly Royce izjavaila kako bi joj “smetalo da njezini zaposlenici to rade”.

No, neki ljudi ipak vole malo “podivljati” za vrijeme posla. Naime, anketa Gulfija – “pop up prostora za masturbiranje”, koji je jednako čudan kao i što zvuči – otkrila je kako 40 posto Njujorčana masturbira tijekom radnog vremena.

Komentari

▲ Povratak na vrh