Zašto ženski orgazam ne poznaje granice?

Jeste li znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili? A evo i zašto...

Biti stručnjak u polju ljudske seksualnosti dolazi s velikom cijenom; zato LELO stalno testira, istraživa i eksperimentira na pojedincima koji su spremni prepustiti se intenzivnom zadovoljstvu (informativno: nijedan sudionik nije ozlijeđen u procesu.)

Tijekom njihovog traganja za boljim, jačim i dužim orgazmom, saznali su kako ženski orgazam ne poznaje granice. Višestruki orgazmi su rijetko spominjana tema, osobito ako se uzme u obzir da se mnogi muče da uopće dosegnu vrhunac…

Povijesno gledajući, ženski orgazam je često stavljan u okvire trivijalnog i o njemu postoji puno manje istraživanja nego o muškom vrhuncu. Zahvaljujući radu revolucionarnih istraživača, tijekom 1970-ih, kao što su Alfred Kinsley, Virginia Johnsons i William Masters, sada možemo pričati o višestrukim ženskim orgazmima, za koje se ranije smatralo da su anatomski nemogući.

Jeste li znali da žene mogu postići pet ili šest orgazama u bilo kojem roku, dok muškarci moraju napustiti teren nakon svakog čina kako bi se oporavili? Tijekom istraživanja otkriveno je da žene puno lakše postignu vrhunac tijekom solo-igre jer je mogućnost stvaranja savršenih preduvjeta za orgazam (kao što su položaj, raspoloženje, okruženje … da spomenemo samo nekoliko) raste eksponencijalno kada je žena usredotočena samo na svoje potrebe.

Užitak koji dolazi s otkrivanjem vlastite oh-formule ne može se mjeriti, a to će otkriće dovesti i do puno većeg užitka u odnosima s partnerom.

U čast ženama i njihovoj nevjerojatnoj sposobnosti višestrukih orgazama (u idealnim uvjetima), ovo su četiri činjenice o ženskoj seksualnosti koje će vam, nadamo se, pružiti inspiraciju za vruće nedjeljnje aktivnosti. Kako kažu – ne možete voljeti drugoga dok ne zavolite sebe. 

1.) 40-60% žena masturbira, u usporedbi s 98-99% kolega muškaraca.

2.)  Samo 18% žena može doživjeti orgazam tijekom penetrativnog seksa.

3.)  50% žena može postići višestruki orgazam tijekom solo igre.

4.)  Prednosti masturbiranja: to je najsigurniji vid seksa za žene (nema trudnoće, spolno prenosivih bolesti i nelagode), ublažava stres, poboljšava poimanje o vlastitom tijelu, povećava kvalitetu sna kao i samopoštovanje, ublažava menstrualne grčeve i poboljšava mišićni tonus u području zdjelice. 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh