Zašto vas ona želi gledati dok masturbirate

Ako vam ovo zvuči nastrano ili čudno, vrijeme je da proširite vidike.

Nije važno koliko ste dugo u vezi ili braku s nekim – samozadovoljavanje pred partnericom ili gledanje nje kako to čini, može djelovati uznemirujuće. Ali, ako to još niste probali, neki parovi tvrde da mnogo propuštate.

„Kada sam ulovila svog dečka na djelu, bila mi je to najseksi stvar koju sam ikada vidjela“, kaže Martina, 29. „Povremeno to uvrstimo u svoje seksualne igrice.“

Što masturbaciju čini tako privlačnom? Žene s kojima smo razgovarali kažu da je to kao da imaju sjedalo u prvom redu za gledanje vrlo intimnog čina.

„Svjedočite nečemu što većina ljudi ne može vidjeti“, slaže se Emily Morse, seksologica i voditeljica podcasta Sex With Emily. „Voajerizam može biti vrlo uzbudljiv.“

Osim toga, može biti vrlo edukativno. Novi partneri ne dolaze s priručnikom.

„Predlažem parovima da to naprave na početku veze kako bi lakše naučili zadovoljiti jedno drugo. Najlakše ćete naučiti ako vam ona pokaže.“

I obrnuto. „Možete joj pokazati kakav ‘ručni rad’ volite – ritam, brzinu, tempo i kombinaciju tih stvari,“ kaže Amie Harwick, bračna savjetnica iz Californije i autorica knjige The New Sex Bible For Women.

Ako nikada niste masturbirali s partnericom, možda vam se čini da ju je jednostavnije tražiti da vam izlije vrući vosak po bradavicama. Opustite se; nije tako strašno.

Evo kako započeti.

Prvo razgovarajte o tome

Kada je riječ o masturbaciji, element iznenađenja nije na vašoj strani. Nemojte čekati da vas ulovi na djelu, ali joj nemojte niti uletjeti u sobu potpuno goli s namjerom da joj pokažete.

Nekim ženama će se ta ideja svidjeti, a neke će odbiti. Najbolji način da saznate je preko razgovora. Kako načeti temu? Harwick predlaže da joj to predstavite kao igru.

„Možete joj reći, ‘Želiš li vidjeti kako svršavam kada nisam s tobom?’ i recite joj ‘Želim vidjeti kako samu sebe dovodiš do orgazma.’ Ta rečenica je može jako uzbuditi“, kaže Harwick.

U suštini, trebate joj reći: znatiželjan sam u vezi tebe i tvojeg tijela. Želim naučiti više.

Ako odbije, nemojte to shvatiti osobno. Masturbacija nije jedini način za esperimentiranje u seksu. Probajte jednu od ostalih interesantnih poza za seks.

Očekujte sramežljivost

Nemojte se iznenaditi ako se vaša tigrica tijekom masturbacije pretvori u sramežljivog mišića.

„Mnogim ženama ovo nije ugodno“, kaže Harwick. “Štoviše, mnogim ženama je masturbacija strana.“

Možda isto vrijedi i za vas. Kada ste sami, masturbaciju ne doživljavate kao veliku stvar, ali kada netko promatra svaki vaš pokret, možete se osjećati nesigurno.

Ako se jedno od vas srami, za početak to radite u mraku.

Pripremite se

Kada smo istraživali načine na koje žene masturbiraju, saznali smo da mnoge to rade na neobičan način. Koriste razna pomagala, od svijeće i krastavca do plišanih igračaka.

„Pokažite joj odobravanje i ohrabrujte ju bez obzira na sve“, kaže Moushumi Ghose, autorica knjige Classic Sex Positions Reinvented. „Imajte razumijevanja da je ženama normalno koristiti različite predmete i metode kako bi se zadovoljile.“

Budite voajer

Zapamtite, niste samo vi važni. Ne morate biti u centru pažnje. Ponekad je dovoljno da samo sjedite i gledate nju.

Programirani smo misliti da uvijek moramo nešto činiti u intimnim trenucima s partnericom, kaže Morse. Ali to nije uvijek točno.

Ponekad je najseksi stvar koju možete učiniti da svu pažnju usmjerite na nju.

Začinite stvari sa S&M igranjem uloga

Možete dodatno zapaliti situaciju s nekoliko nastranih pravila igre, primjerice da odredite tko će biti dominantan, a tko submisivan, a onda zamijeniti uloge.

„Vi možete biti dominantni i reći joj, ‘Možeš gledati, ali me ne smiješ dirati’, ili ‘Ne skidaj pogled s mene’“, predlaže Morse. „Oboje će vas jako napaliti seksualna napetost, koju ćete stvoriti zabranom da vas dira.“

Zapamtite, oboje se morate složiti s pravilima igre.

Zabrana diranja će biti seksi jedino ako igrate uloge. U suprotnom će to možda biti zadnji put da masturbira s vama.

Lezite iza nje

Ako je sramežljiva, ova metoda će joj možda biti ugodnija: Neka sjedne ispred vas, naslanjujući se leđima na vaša prsa dok masturbira.

„Ovo je ženama jako udobna poza“, kaže Morse. „Možete je pitati želi li da joj milujete grudi ili ljubite vrat. Rukama možete prelaziti po njenom tijelu. A isto tako možete masturbirati u duetu.

Dopustite joj da vas vodi

Još jedan odličan način na naučite što voli je dopustiti njoj da vodi vašu ruku po svojem tijelu.

„Dopustite joj da vodi cijelo vrijeme kako biste osjetili koji pritisak, ritam, brzinu i način voli.“

Na kraju krajeva, zbog toga masturbacija i je zadovoljstvo. Nikada neće moći zamijeniti seks, ali ako obratite pažnju, o njezinoj seksualnosti možete naučiti stvari koje nikada niste niti zamišljali.

Komentari

▲ Povratak na vrh