Zašto se na Valentinovo morate seksati PRIJE večere

Rezultati istraživanja: 34 posto žena bi radije gledalo televiziju nego se seksalo na Valentinovo. Donosimo njene razloge – i što napraviti po tom pitanju.

Kada bi Mickey Rourke bio moj dečko, Valentinovo bi proveli ispred otvorenog hladnjaka jedući trešnje, ljute papričice, čokoladu, vino, cijelu teglu meda, dok bi Roxy Music bio idealna glazbena podloga za neizbježne kuhinjske seksualne orgije.

Sto posto sam sigurna da bi se to tako odigralo.

Tako sam mislila kada sam prvi put gledala film Devet i pol tjedana. Ovaj i brojni drugi filmovi vas lako uvjere kako je romantična večera savršena predigra za noć sjajnog seksa.

S vremenom većina nas shvati kako su velike porcije hrane i alkohola ustvari najveće ubojice strasti u vezama širom svijeta. Kome uopće pada na pamet seks nakon nekoliko toplih kruščića, boce vina i bombonijere? Moram priznati da ne poznajem takvu ženu, a poznajem ih puno. A ni vi niste imuni – sjetite se samo mlohave čune nakon par čaša.

Što je najgore, usprkos svemu tome, svi želimo imati rezervaciju u nekom otmjenom restaurantu na Valentinovo ili povodom nekih drugih “romantičnih” prigoda. Ova je kontradikcija inspirirala poznatog seks kolumnistu Dana Savagea na univerzalni savjet: Prvo seks, onda sve ostalo. Prevedeno, okrenite pilu naopako, neka seks bude predigra za romantičnu večeru.

“Ako se baš želite seksati na Valentinovo, onda prvo to odradite, pa izađite van na večeru”, objašnjava Savage na svom blogu TheStranger.com. “Prije svega, maknut ćete seks s dnevnog reda, a i lakše je rezervirati stol u 21 ili 22 sata. I onda se vraćati kući bez straha od mogućeg podbačaja ili potpuno razočarenja ako se ništa ne dogodi.”

Tako je, on kaže da “seks treba maknuti s dnevnog reda.” Kao što ne ostavljate plaćanje računa nakon što se vratite s godišnjeg odmora.

Jasno nam je: pitate se moramo li tako razmišljati o seksu – kao nečemu što ćemo prekrižiti s naše to-do liste – i to na navodno jedan od najromantičnijih dana u godini?

Možda. Zaključite sami nakon što pročitate ove tužne statističke podatke:

Nedavno istraživanje je pokazalo kako se oko 30 posto muškaraca i žena ne seksa 14. veljače. Jedna druga studija, rezervirana samo za dame, pokazala je kako 41 posto žena zapravo zazire od Valentinova više nego od bilo kojeg drugog praznika – 34 posto žena bi radije gledalo televiziju nego se seksalo.

Pretpostavljam da oni to ustvari loše rade, uključujući seks na puni trbuh.

Ako i kada isprobate Savageov savjet, velike su šanse da više nikad nećete poželjeti seks poslije večere.

Komentari

▲ Povratak na vrh