Zašto neke žene ne vole – oralni seks?

Koliko god je nagovarali, ona ne želi ni čuti da vas oralno zadovolji?

Ako vam otvoreno nije rekla u čemu je problem, mi znamo odgovor(e). Naime, pet je najčešćih razloga zašto ona mrzi kada joj pokušavate glavu gurnuti prema dolje:

  1. Živcira je užasno kada smatrate da je njezina glava lopta koju možete pomicati kako je vama volja. Umjesto toga recite joj koliko je volite, koliko je seksi dok to radi i da želite s njom pomaknuti granice bliskosti.
  2. Mnoge žene ne vole da im ‘lansirate’ spermu u grlo i ovo je definitivno stvar o kojoj morate otvoreno porazgovarati. Ako nije zainteresirana, a vas ‘pali’ pomisao da svršite njegdje na njoj, pitajte je za dopuštenje.
  3. Tražite, ali ništa (ili vrlo malo) pružate zauzvrat? Ili to ne radite dobro? Jedan od glavnih razloga zašto žene ne vole oralni seks leži upravo u njezinom nezadovoljstvu vašim trudom. Uvijek se držite poslovice ‘dobro se dobrim vraća’!
  4. Definitivno joj se ne sviđa vaša frizura. Dolje, naravno. Ako mora zaroniti u obraslo žbunje i boriti se s vašim dlakama onda znate što vam je činiti. Prorijedite i skratite frizuru i odmah će izgledati privlačnije.
  5. Na koncu, ali ništa manje važna jest i činjenica da ste – prespori. I dok vi navijate za oralni maraton, njoj je sve preko 10 minuta – previše. Više predigre prije ove akcije ubrzat će vaš vrhunac, a nju poštedjeti upale vilice!

Komentari

▲ Povratak na vrh