Zajednički orgazam nije tako prokleto neuhvatljiv!

... kako se čini u realnosti! Samo se treba oko njega malo (više) potruditi. Za početak, evo nekoliko provjerenih savjeta stručnjaka za seks

Ajde priznajte, koliko ste puta doživjeli orgazam u istom trenutku kao i vaša partnerica? Rijedak scenarij, zar ne – za razliku od svih onih filmova u kojima njih dvoje svršavaju i isti tren i vjerojatno doživljavaju tantrički vrhunac…

No, zajednički orgazam ipak nije tako prokleto neuhvatljiv, kako ispada u realnosti. Samo se treba oko njega malo (više) potruditi. Za početak, evo nekoliko provjerenih savjeta stručnjaka za seks:

Stvorite trenje
Poznato je da većina žena sporije doživljava orgazam od muškaraca, pa se trebaju skoncentrirati na strateške tehnike predigre. Savjet: neka vaša partnerica prekriži noge ili ih stisne zajedno pa se trljajte oslonjeni jedno na drugo.

Naizmjeničan ritam
Pojačajte stimulaciju, pa je zatim usporite, ali istodobno podržavajte uzbuđenje.

Kontakt očima
Misionarska poza, u kojoj ostvarujete kontakt očima, pomaže da zajedno dođete do velikog O. I inače neverbalni signali, kad je netko od vas na rubu, ne samo da povećavaju intimnost, nego i pojačavaju strasti.


 

Jahačica
Ovo je jedna od najomiljenijih poza, kako dečkima tako i curama – jer je najbolja za kontrolu pokreta i simultani orgazam.

Toplo-hladno
Ako osjetite da ste ‘na rubu’, stanite i nekoliko minuta radite nešto drugo; ljubite se, masirajte, dirajte… Kad vam uzavrela krv malo ‘stane’ nastavite tamo gdje ste stali.

Vježbajte zajedno
Kegelove vježbe nisu samo za žene, one su izvrsne i za muškarce jer vas istodobno uče i kako odgoditi vrhunac, ali i kako prije doći do velikog O – kontarkcijama mišića vaše zdjelice.

Od A preko G pa O-točke… – istražite sve njezine duboke vaginalne erogene točke
Vaš tajni kod
Dogovorite se oko znaka kojim ćete dati do znanja partnerici (i ona vama) kada je blizu vrhuncu. Pa onda sve ‘snage’ usmjerite prema tome da i vi stignete do cilja – u isto vrijeme!

Komentari

▲ Povratak na vrh