Zaboravite na G-točku, postoji zanimljivija zona za istraživanje

Stimulacijom ovih zona zajedno vaša bi partnerica trebala doživjeti seriju vaginalnih orgazama koji prenose sladostrašće i valove zadovoljstva kroz cijelo njezino tijelo

Ako je vjerovati talijanskim znanstvenici (a svi znamo da su Talijani rođeni s pedigreom velikih ljubavnika, zar ne?)  zapravo ne postoji samo jedna točka koja žene dovodi do neslućenih vrhova ekstaze – radi se o erogenoj zoni koja uključuje nekoliko organa!

Tu su zonu stručno nazvali klitouretovaginalnim kompleksom (CUV) a ona uključuje (pažnja dečki!): prednji dio vaginalne stijenke, mokraćovod, parauretralne žlijezde i unutarnji “korijen” klitorisa. Stimulacijom ovih zona zajedno vaša bi partnerica trebala doživjeti seriju vaginalnih orgazama koji prenose sladostrašće i valove zadovoljstva kroz cijelo njezino tijelo.

“Ultrazvukom smo otkrili kako masturbacija vanjskih dijelova klitorisa potiče cirkulaciju krvi samo u klitorisu, dok unutarnja stimulacija tijekom penetracije može potaknuti cirkulaciju u cijelom području CUV-a”, izjavio je dr. Emmanuel Jannini, autor istraživanja. Zato svim muškarcima savjetuje da se ne fokusiraju na ‘kultnu’ G-točku nego da se usmjere na prednju stijenku vagine.
To je najlakše postići kroz doggy položaj ili položaj u kojem je žena gore, a do njezina orgazma vode i vaši prsti – stimuliranjem jednog ili dva prsta u vagini, dlanom okrenutog prema gore!

Komentari

▲ Povratak na vrh