Ovako reagiraju muškarci kad gledaju seks VR-naočalama

Virtual Reality ili VR-naočale sve su češće u upotrebi u najrazličitijim aspektima života. Bilo je pitanje vremena kad će se netko sjetiti u 3D-u gledati porno filmove

VR-naočale su budućnost, a s njima čini se i virtualni seks. Revolucija je počela i više nema natrag jer tržište danas već nudi mnogo VR aplikacija koje vam omogućuju da jednostavno i bilo kad uronite u virtualnu seksualnu zabavu i poželite da iz tog raja u kojem se mogu ostvariti sve vaše najluđe fantazije nikada ne izađete.

Ako ste još nevini po tom pitanju odnosno niste ih isprobali, pogledajte kako su ova tri muškarca, koje je snimio njemački portal Menshealth.de, reagirala na scene seksa u 3D realnosti.

“O moj Bože!”, “Imam osjećaj kao da mi sjedi u krilu i dira mi kosu!”, “Ovo je zastašujuće realno!”, samo su neki od komentara. Kako navodi stručnjak na kraju videa, cijela priča je još na početku i tehnologija će sigurno znatno napredovati pa će primjerice zrnatost prikaza i druge nesavršenosti koje su danas prisutne zasigurno biti uklonjene.

Mi se samo pitamo koliko će vremena proći kad će seks postati samo senzacija u našoj svijesti izazvana virtualnim vizualnim sadržajima i ponekim električnim impulsom?

Komentari

▲ Povratak na vrh