Ultimativni selfie stick za sve koji žele zabilježiti svoj orgazam

Jedna je prsten s kamerom izazvao pravu lavinu na društvenim mrežama!

Možda je najbolje da počnemo tako da zamislite Vennov dijagram (to su ona dva kruga koja se u jednom dijelu preklapaju). S jedne strane imate ljude koji vole snimati seks, s druge strane imate ljude koji vole prstene za penis (i one kojima trebaju da održe erekciju). Ljudi u sredini dijagrama (dakle, oni koji vole snimati seks, a vole i prstene za penis) bit će oduševljeni ovom inovacijom. I vjerojatno samo oni, piše Cosmopolitan.hr.

“Capture your climax” (u prijevodu: Zabilježite svoj klimaks) slogan je tvrtke koja je proizvela ‘Cock Cam’ – prvi prsten za penis s kamerom. Ovo čudo tehnologije košta oko 160$, a može se spojiti na Wi-fi i streamati sadržaj preko aplikacije na vaš mobitel (koja vam usput omogućuje da podijelite video s vašom partnericom).

 

Ako vam to ne zvuči kao najbolja ideja u današnje doba digitalne povezanosti, slažemo se s vama! Proizvođači garantiraju da se sadržaji ne pohranjuju na nikakav ‘cloud’ tako da u slučaju hakerskog napada na tvrtku, vaši sadržaji ne bi bili kompromitirani. Ipak, to ne vrijedi za slučaj da je vaš mobitel hakiran jer su sadržaji pohranjeni u njegovoj memoriji.

Koliko god nam se postojanje ovakvog proizvoda ne čini kao dobra ideja, njegove su tehničke specifikacije zapravo zavidne – možete snimati 90 minuta sadržaja u HD-u(kao što je prikazano u ovom – NSFW! – videu u kojem jedan base jumper skače sa strap-on dildoom s pričvršćenim “Cock Cam-om”), a čak ima i ‘night vision’ ili opciju noćnog snimanja.

Jedino što preostaje, sada kada je otvorena Pandorina kutija ekshibicionizma, nadati se da će kupci proizvod koristiti odgovorno, s pristankom druge strane i da neće kasnije zloupotrebljavati snimljene sadržaje.

Komentari

▲ Povratak na vrh