TOP 3 znaka zodijaka koji su maratonci – u krevetu!

Oni se definitivno mogu pohvaliti veeelikom izdržljivošću, a tempo im ne pada- cijelu noć

BIK
Ovaj je znak poznat po jednom od najjačih libida u horoskopu jer on to može raditi – satima! Za njega je svejedno je li u pitanju dugogodišnja veza ili seks za jednu noć – on se sav daje u poljupce, dodire i zapaljive pokrete.  Stoga nikoga ne čudi da je ovaj znak najčešće onaj o kojem se pričaju priče kao o najboljem ljubavniku!

LAV
Njegova strast za životom i hedonizmom preslikava se i ispod plahti. Uz to, ovaj je znak uvijek spreman na flert i osvajanja što dodatno jača njegov libido. Kako noć odmiče prema jutru njegova strast samo raste, paralelno s kreativnošću u krevetu i spremnošću da iskuša nove poze. S njime definitivno nikome nije nimalo dosadno u krevetu, dapače – tko ‘preživi’ – pričat će!

ŠKORPION
Strastven i uporan, kako u životu, tako i u krevetu. Poznat je po maštovitosti i izdržljivosti pa stoga nikoga ne čudi da je jedan od najpoželjnijih znakova za vezu. Njegov je životni moto ‘iskušati život do kraja’, a to uključuje i i seks sve dok ne zadovolji svoju partnericu… a to može potrajati sve do jutra (i dalje)!

Komentari

▲ Povratak na vrh