Televizor u kući – manje seksa

Televizori su dio gotovo svakog kućanstva. Ne samo da se jedan nalazi u dnevnom boravku, već ga imamo i u spavaćoj sobi. Istraživanja kažu da to loše utječe na naš seksualni život...

Uvečer se ušuškate u sofi, gledate omiljene serije, mazite se pa onda padne seks u krevetu! Je, baš!

Televizor ne čini naš seksualni život niti življim niti uzbudljivjijim. To su potvrdili rezultati studije Univerziteta Delaware, u kojoj su znanstvenici proteklih godina pratili gotovo 4 milijuna ljudi iz preko 80 zemalja.

Rezultat otrežnjava svakog ljubitelja televizora – parovi koji imaju televizor u kući vode ljubav u prosjeku 6% rjeđe, od parova koji aparat uopće nemaju u kući.

Ubojica seksa broj 1

Sad kad znamo tu činjenicu o TV-u možemo samo pretpostaviti kakva je stvar s mobitelima. Da je ova studija kojim slučajem počela sad, umjesto 2010., imala bi vjerojatno drugi rezultat.

Naime, znanstvenici ovog istraživanja su u svom izvještaju upravo to i napisali:“Kad smo počinjali sa studijom, smart telefoni i koncept surfanja na mobitelu, nisu bili toliko rasprostranjeni koliko su to danas. U međuvremenu bi mobiteli vjerojatno preuzeli titulu ubojice seksa broj 1.“

Komentari

▲ Povratak na vrh