Svucite se do kraja bez srama

Smirite se, ona je vjerojatno nervoznija od vas. Ali za svaki slučaj, evo nekoliko strategija za samopouzdanje.

Zadržite samopouzdanje dok pada i posljednja krpica s vas uz ove strategije stručnjaka za samopouzdanje dr. Briana Ferrisa, psihologa iz Sjevernog Vancouvera, te Roberta Haasea, koji diljem SAD-a poučava terapiju masažom. Čitajte… i svlačite se. Ali bez fotkanja!

Tijekom seksa: Zabrinuti ste da će procjenjivati vaše trbušnjake – ili neke druge dijelove? Ona je vjerojatno jednako nervozna kao i vi. Ostanite u trenutku usredotočujući se na senzacije kao što su miris i dodir njezine kože. I recite joj da izgleda fenomenalno. Tako će se više sjećati strasti nego onoga što je vidjela.

Kod liječnika: Ako vas pri pomisli da se morate naguziti oblijeva hladan znoj, samo se sjetite ovoga: dobri je doktor vidio i gore stvari od toga. Postavljajte pitanja (Koje pretrage trebate? Što određeni simptomi mogu značiti?) kako biste samom sebi odvukli pozornost i opustili se.

Na masaži: Strah vas je da će vam se na masažnom stolu dići? Nema straha. Iako većina nas dodirivanje izjednačava s intimnošću, dobar maser(ka) to poništava profesionalnošću i upozorenjem prije nego što počne dodirivati “poluintimna” područja. Preskočite vic o sretnom svršetku.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh