Svaki znak zodijaka radi ‘svoje’ greške u krevetu!

Neki su znakovi predvidljivi, pa partnerica zna koju ćete pozu zauzeti i prije nego što na nju pomislite. Drugi se pak gube u egzibicionizmu umjesto da se skoncentriraju na trenutak... A gdje ste tu vi?

OVAN
Ako seks nije opasna avantura – onda vam je dosadan! Naučite cijeniti male stvari, poput one kad vas partnerica mazi po bedrima, ili kad vam rukom prođe kroz kosu ili… znate što mislimo, i nježnosti su dio seksa – dapače, mogu biti izvrsna uvertira.

BIK
Strpljen, spašen – držite se te devize, ali vam zato ponekad predigra traja i traje… Rijetko je netko od drugih znakova toliko strpljiv zato s vremena na vrijeme priostanite i na – seks na brzaka!

BLIZANCI
Prečesto glumite da vam seks i nije toliko važan, čak i kada ste jako zajubljeni u partnericu. ne plašite se istine – vrijeme je za ‘čiste račune’.

RAK
Rakovi pak previše brinu o partneričinim emocijama. Budite malo sebičniji i otkrijte joj što vi volite raditi (i što volite da vam ona radi)!

LAV
Siguran i samouvjeren po prirodi, Lav misli da je ultimativni seks majstor. A zapravo bi trebao partnerici što češće prepustiti da odredi ‘taktiku’ i vodi igru.

DJEVICA
Za vas je krevet jedino ‘ispravno’ mjesto za seks, a prečesto ‘vrtite’ i dvije iste poze. Nitko ne traži da preko noći postanete egzibicionist, no pokušajte promijeniti učmalu rutinu – mogli biste ste razveseliti ne samo sebe, nego i partnericu.

VAGA
Zaboravite na svoje nesigurnosti i prepustite se užitku – naime, izvrsno izgledate i obučeni i goli, i to mišljenje dijeli i vaša partnerica.

ŠKORPION
Ono što je vama privlačno u ‘dirty talku’ često izaziva neugodnosti kod vaše partnerice. Da ne govorimo o vašem prijedlogu o seksu u troje… pripazite na jezik!

STRIJELAC
Umjesto fokusiranja samo na vrhunac, više uživajte u trenutku. ne fantazirajte previše o nemogućim pozama i mjestima na kojima biste rado vodili ljubav – fokusirajte se na partnericu i na ono što trenutno radite.

JARAC
Previše ste predvidljivi. Vaša partnerica zna koju ćete pozu zauzeti i prije nego što na nju pomislite. Zato se potrudite i osvježite seksi rutinu.

VODENJAK
Isprobajte makar jednom kaubojku. Čak i ako se umorite, barem znate da ste probali, a partnerica će biti presretna što makar jednom ona može preuzeti glavnu ulogu.

RIBE
Za vas je seks vrlo važan pa pomno planirate intimnu atmosferu, koncentrirate se na dodire i poljupce više nego na samo ‘akciju’. Dopustite sebi da ponekad budete divlji!

Komentari

▲ Povratak na vrh