Što odabir donjeg rublja otkriva o – njoj?

Otkrijte hoće li vam se možda večeras (po prvi put) posrećiti!

Voli li vaša draga više neutralne boje donjeg rublja ili intenzivne seksi nijanse?

Ako niste znali, istraživanja su otkrila kako čak 72 posto žena bira boju rublja koje ne odskaču mnogo od boje tijela i time pokazuju kako su poprilično ‘zatvorene’ po pitanju seksi igrica i avantura.
No, odabere li rublje u crvenoj boji, možete se kladiti da će vam se posrećiti. Jer ona je sve samo ne sramežljiva. Bijelo rublje, pak otkriva osobu koja je ‘spremna za učenje’, dok će vam djevojka koja voli nježne pastelne boje poput ružičaste, zapravo time ‘reći’ kako ne želi preuzeti glavnu ulogu među plahtama. Što ne znači da to ne trebate napraviti baš vi!

Boje na kraju spektra, odnosno crvena, narančasta i žuta, stvaraju osjećaj uzbuđenja, a mogu i povećati naš krvni tlak, otkucaje srca te ubrzati disanje!

Istraživanja su također pokazala kako je sve više cura koje biraju donje rublje koje vrlo malo sakriva.
S druge strane, odabirom malenog grudnjaka boje kože vaša djevojka pokazuje da je žena čvrsto na zemlji, sigurna u sebe, opuštena i da ništa ne sakriva. Crveni grudnjak pak (logično) označava energiju i strast. Takva se žena ne srami tražiti ono što želi. Crni grudnjak na ženi okriva snažnu osobu, strastvenu ali ujedno i suptilnu. Bijeli grudnjak znak je nevinosti, ali i otvorenosti za prijedloge te želje za učenjem!

Komentari

▲ Povratak na vrh