Što muškarac može naučiti od prostitutke – Prihvatite da trava drugdje nije zelenija

Stara je poslovica: “Da se prema supruzi ponašate kao što se ponašate prema prostitutki, imali biste savršen brak." Niste čuli za tu poslovicu? Ako niste, vjerojatno niste razgovarali s dovoljno prostitutki

Jer one su je čule. I slažu se s njom. Prostitutke će vam ispričati priče o svakakvim seksualnim perverzijama, ali mnoge su njihove priče i šokantno… slatke i poučne.

TAJNA PETA – PRIHVATITE DA TRAVA DRUGDJE NIJE ZELENIJA

Svako malo jedan od Savanninih stalnih klijenata prolazi užasavajuću pretvorbu. “U očima mu se pojavi taj glupi sjaj”, kaže ona. “Jednostavno počne s tim glupim šalama kako bismo nas dvoje trebali pobjeći zajedno. A ja pomislim: O, ne, jadničak je počeo razvijati osjećaje.”

Nije problem u nepraktičnosti, iako je razvod dovoljno grozan i bez prostitutke u cijeloj priči. A ni klijent vjerojatno u glavi nema scenarij Zgodne žene. Problem je u tome da su i prostitutke ljudi. A što ste s nekim dulje vremena, proporcionalno raste rizik da će vam ta osoba početi ići na živce. “On nema pojma kakva sam ja zapravo”, kaže Brandy iz New Yorka. “Lako je pokazati svoje najbolje lice sat ili dva.”

Stručnjaci kažu: Nema ništa loše u maštanju o bijegu”, kaže Fader. Čak i najsretniji parovi katkad maštaju o tome. “To je u ljudskoj prirodi”, tvrdi ona. “Kad ste u ozbiljnoj vezi, možda bacite oko na kolegicu u uredu koja je zgodna i seksi i zanimljiva. Ali penis držite u gaćama i odlazite kući svojoj ženi.

Slobodno maštajte. Zamišljajte kako bi bilo dobro pohvatati se s nepoznatom ženom. Ali neka to ostane u mašti. Isto tako vjerojatno maštate o tome kako šefa davite kravatom. Ali niste tako ludi. (Je li tako?)

TAJNA PRVA – UVIJEK RECITE ŠTO ŽELITE

TAJNA DRUGA – SKOKNITE S POSLA NA SEKS

TAJNA TREĆA – NE SVAĐAJTE SE ZBOG NOVCA

TAJNA ČETVRTA – PROVJERITE STANJE PAZUHA

TAJNA ŠESTA – KATKAD BUDITE MALO SEBIČNI

Komentari

▲ Povratak na vrh