Što muškarac može naučiti od prostitutke – Katkad budite malo sebični

Stara je poslovica: “Da se prema supruzi ponašate kao što se ponašate prema prostitutki, imali biste savršen brak." Niste čuli za tu poslovicu? Ako niste, vjerojatno niste razgovarali s dovoljno prostitutki

Jer one su je čule. I slažu se s njom. Prostitutke će vam ispričati priče o svakakvim seksualnim perverzijama, ali mnoge su njihove priče i šokantno… slatke i poučne.

TAJNA ŠESTA- KATKAD BUDITE MALO SEBIČNI

Amber iz New Yorka više voli oženjene klijente jer su sretniji. “Jedan tako lijepo priča o  svojoj djeci, o stvarima kod kuće”, kaže Amber. “Uvjeren je da naporno radi i pruža sve svojoj obitelji, stoga naše susrete shvaća kao malu nagradu.” Zvuči razumno, dok se ne sjetite da “mala nagrada” podrazumijeva njegov penis u drugoj ženi.

“Pitala sam jednog drugog tipa o tome”, nastavlja Amber. “Rekao je da se toliko žrtvovao za obitelj: preselio se u grad koji ne voli, kupio kuću koja se svidjela njegovoj ženi i koja je u blizini savršene škole za njihova sina. Sve je napravio za njih, stoga je želio nešto i za sebe.”

Stručnjaci kažu: U redu je imati hobi za koji vaša žena ne zna ili ga ne odobrava, sve dok ne dođete kući s gonorejom. “To nazivam prosvijećenom sebičnošću”, kaže Diana Wiley, terapeutkinja iz Seattlea. “A to znači da se sami pobrinete za sebe. Kad letite, upozorit će vas da prvo sebi stavite masku za kisik, pa tek onda svom djetetu.” U biti, oženjeni klijent o kojem govori Amber bio je u pravu. U redu je biti sebičan. “Kad smo puni energije i opušteni, to se preslika u našu vezu”, kaže Wiley.

Stoga slobodno napravite nešto što volite – recimo, zbrišite na utakmicu – a da ne kažete ženi. Radite što vas opušta, sve dok vaša rekreacija ne podrazumijeva kontakt s genitalijama žene koja nije vaša djevojka ili supruga.

TAJNA PRVA – UVIJEK RECITE ŠTO ŽELITE

TAJNA DRUGA – SKOKNITE S POSLA NA SEKS

TAJNA TREĆA – NE SVAĐAJTE SE ZBOG NOVCA

TAJNA ČETVRTA – PROVJERITE STANJE PAZUHA

TAJNA PETA – PRIHVATITE DA TRAVA DRUGDJE NIJE ZELENIJA

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh