Seksi poza koja nju obara na – pravo mjesto!

Ovaj je položaj neobično poznat svakoj ženi koja je ikad jahala konja ;-)

Koliko ste često isprobali neki od položaja koje preporuča legendarna knjiga ‘Kama Sutra’? Jedan od njih se zove Obaranje na pravo mjesto, a spada u skupinu položaja u kojima je jedna strana, u ovom slučaju muškarac, u pomalo podređenom položaju.

No, bez obzira što bi to moglo naslućivati da je vaš užitak time i manji – varate se – zapravo vas tjera na kreativnost i – prekovremeni rad!

Ovaj je položaj vrlo sličan jahanju jer podrazumijeva pokrete kao da se ona lagano uzdiže u kas – muškarac, naime, sjedi ispruženih nogu, a žena mu sjeda u krilo, opkoračivši ga nogama i s licem okrenutim prema njemu – dok polako uvodi penis u vaginu.

ZA NJEGA:
Dok se prepušta ljubavnom ritmu svoje partnerice, užitak se povećava svaki put kad se ona spusti na penis. Zamolite je da stegne vaginalne mišiće jer će time povećati spolno trenje.

ZA NJU: Ovaj vam položaj omogućuje da upravljate situacijom, a osjećaj moći dodatni je afrodizijak. Upotrijebite vaginalne mišiće i čvrsto stišćite partnerov penis dok se gibate gore-dolje pa će biti još uzbudljivije!

Komentari

▲ Povratak na vrh