Seksi fantazije svakog muškarca ‘ovise’ o horoskopu?

Javite nam je li vam horoskop 'pogodio'

OVAN 
Voli inicijativu – bilo kad i bilo gdje – osvojit će ga partnerica koja ga voli iznenađivati.

BIK
Iako su predani ‘zadatku’ da maksimalno ugode svojoj artricei, potajno maštaju o tome da ona njih zaveže za stolicu (ili krevet) i da mu izvede striptiz.

BLIZANCI
mozak je njihov najveći seksualni organ. Najdražit će se kada mu partnerica tijekom dana pošalje neku lascivnu poruku i neće moći dočekati da je vidi.

RAK
Njegove su seksualne želje poput najdubljeg mora, no teško ćete ih otkriti. No, vrijedi se potruditi – za početak – dok on glumi ‘čvrstog frajera’ past će ako ga partnerica moljaka za seks.

LAV
Njegova strast nema granica a još ako je snimljena – kud ćeš bolje. Za sve sramežljivice koje su iapk sumnjičave prema kućnim uratcima za početak će biti dovoljno i ogledalo na stropu ili pored kreveta.

DJEVICE
Prilagodljive su i vole promjene – pozovete li treću osobu u vaš krevet – ispunit ćete njegovu skrivenu želju.

VAGA
One bi najradite isprobale sve što je ikad smišljeno u seksu. Stoga joj samo treba odati skrivenu seksi želju i s puno samopouzdanja prionut će ‘poslu’!

ŠKORPION
On je definitivan dokaz da ‘seks pomirenja’ funkcionira svaki put i to – besprijekorno.

STRIJELAC
Vođenje ljubavi na egzotičnim mjestima njegova je najveća maštarija. A kako je avanturist po prirodi čak i ako ne putuje daleko, spremno će eksperimentirati i na – javnom mjestu.

JARAC
Tradicional tip koji mašta o tome da u sred tjedna uzme slobodan dan i provede ga s partnericom u krevetu – cijeli dan, poput ljubavnika skrivenih od ostatka svijeta.

VODENJAK
Kupite mu knjigu o svim mjestima na kojima je moguće voditi ljubav i naravno, rado će ih isprobati.

RIBE
Pali se na svaku scenu seksa na TV-u, i rado će je isprobati u svatnom životu. Uz bogatu maštu, sigurno će je dodatno začiniti.

Komentari

▲ Povratak na vrh