Seks s instruktoricom joge mogao bi biti vruć – ali ne toliko vruć! Odolite iskušenju…

Ove tri strategije pomoći će vam kad vas obuzme želja da skrenete s puta

U Men’s Healthovoj anketi pokazalo se da 68% muškaraca misli da je njihova žena najbolji komad u kvartu, a 62% je sigurno da se oženilo pravom ženom. Ako je tako, onda nema razloga za škicanje u stranu… ovo bi vam moglo pomoći da gledate u svoju ženu: 

REALAN POGLED

Seks s instruktoricom joge mogao bi biti vruć – ali ne toliko vruć. “Fantazije obično nadilaze stvarnost”, upozorava Hokemeyer. Normalno je maštati o nekome, ali neka to ostane u glavi. Prijevare su u stvarnosti golema zbrka i pune komplikacija koje nisu vrijedne tih 15 minuta seksualnog blaženstva.”

NAĐITE (DRUGU) ZABAVU

Iskušenje na putovanju? Morate se boriti protiv osamljenosti, savjetuje dr. Brandy Engler, autorica knjige The Men on My Couch. Razmjenjujte poruke sa suprugom ili prijateljima. “Što se više zabavite, to bolje”, kaže dr. Engler. “No dopisivanje nemojte završiti žaleći se kako vam je prošao dan.”

PUSTITE SE S LANCA

„Ako ste cijeli dan dobar dečko, možda žudite učiniti nešto zločesto”, kaže B. Engler. Možda se takvo što i njoj vrzma po glavi. “Žene obično žele uživati u nečem zločestom”, dodaje. “Opišite joj kako se osjećate. Mogla bi kazati: ‘I meni je tako’.” Ako se to dogodi, recite joj da vam pročita jedan od svojih omiljenih odlomaka u stilu 50 nijansi, savjetuje dr. Engler. Tako ćete otkriti što bi željela istražiti – a ona će biti više inspirirana za akciju.

Komentari

▲ Povratak na vrh