Seks na kotačima

Sigurno vam je već palo na pamet, ako niste i isprobali, u vožnji se poseksati i doživjeti vrhunski adrenalinski orgazam. Ako ste u tom ludilu ipak uspjeli zadržati određenu kontrolu, stali ste pored ceste i tek se tada prepustiti 'akciji'? Nažalost, ima i onih koji nastavljaju voziti i riskiraju svoj i tuđi život

Razumijemo da se podivljala glava i uzbuđenje često teško mogu kontrolirati, no što je to 5 sekundi užitka u usporedbi s gubitkom života? Usprkos tome, prema studiji koju je objavio stručni časopis ‘Analysis and Prevention’, čak trećina muškaraca studentske dobi otkrila je kako su se tijekom vožnje rado upustili u seksualne aktivnosti.

U rasponu od masturbacije (11% muškaraca, 15% žena) do snošaja (na razne načine), ti su vrlo rastreseni vozači zapravo prava opasnost na kotačima.

“Tijekom orgazma na 5 do 7 sekundi gubite kognitivnu kontrolu”, upozorava autorica studije dr. Cindy Struckman-Johnson. Zato upozorava sve da, ako ih već ulove strasti i ne mogu ih kontrolirati, radije stanu negdje ne ugibalište ili odmaralište (na što udaljenije mjesto, po mogućnosti) i prepuste se strastima – umjesto da riskiraju vlastiti i tuđi život na cesti!

Za one zaiteresirane za stajanje popis stajališta/odmarališta primjerice na A1 vrlo je dug i gust, a mnoga mjesta zvuče vrlo zanimljivo i uzbudljivo (posebice ako vas dirty talk pali) pa birajte: Dobra, Modruš, Brinje, Brloška Dubrava, Ličko Lešće, Janjče, Lički Osik, Jadova, Zir, Marune, Jasenice, Zemunik Gornji, Nadin, Pristeg, Prokljan, Krka, Vrpolje, Sitno, Radošić, Kozjak…

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh