Ruka ruku mije, jezik obadvije

Vrijeme je da više aktivirate ruke i - usta te budete nježniji, sporiji i uporniji!

Jedna od pet žena iz naše ankete rekla je da je posljednji orgazam doživjela tijekom penetracije. “Većina mladih žena želi da partner uspori i više upotrebljava ruke i usta”, objašnjava dr. Juliet Richters, znanstvenica iz Australije koja je za svoju knjigu ‘Doing It Down Under’ anketirala 19.000 osoba.

U njezinu je istraživanju 90 posto žena moglo doživjeti orgazam kad ih je partner stimulirao oralno i manualno. A u našoj je anketi 52 posto žena reklo da su zaustavile partnera jer su se bojale da im treba previše vremena da dožive orgazam.

Dakle, kako možete biti sigurni da vas se neće tako lako riješiti? “Recite joj: ‘Volim to raditi, mogao bih tako cijeli dan. Jesi li sigurna da želiš da prestanem?'” kaže dr. Whipple.

Ako ste vi zabrinuti nakon 20 minuta stimulacije jezikom, “nemojte ubrzavati – neće brže doživjeti orgazam”, kaže T. Cox. “Morate usporiti. Što ste nježniji, sporiji i uporniji, prije će doživjeti vrhunac.”

Druga opcija: nabavite pomoć. Mali vibrator na njezinu klitorisu i vaše vlažne usne po cijelom tijelu trebali bi biti uspješni.

Komentari

▲ Povratak na vrh