Recept užitka: 6 pića/(vi + ona) = provod za pamćenje

Seks možda i nije atomska fizika, ali ovladate li s ovom formulom, vi ćete uvijek moći računati na užitak, a vježbenica na besplatne dodatne sate

Subota je uvečer i nalazite se u omiljenom klubu: odjednom ugledate ženu zamamne stražnjice kako vam se približava te se u laganu ritmu salse naslanja na šank pokraj vas. Cijelo vrijeme bulji u vas i očito je da vaša karizma ima učinka na mladu damu.

Perverzije koje vam nakon dva sata razgovora s vama i nekoliko kotela šapuće na uho na putu prema izlazu iz kluba nisu baš gramatički korektne, ali su i te kako uzbudljive i zvuče obećavajuće.

Hvala bogu da ste solo! Naravno da je vozite kući. Dolazite pred njezin stan, pripita vas djevojka počne pipkati, a vi se ljubazno pozdravite od nje, sjedate u auto i jurite kući. Tjedan dana poslije ljutite se na sebe, sjedite u istom klubu i gledate hoće li se ona opet pojaviti.

SAVJET: Zgrabite svaku priliku bez razmišljanja! Imat ćete grižnju savjesti u slučaju da je mala udana? Nemojte! Pitajte se zašto je došla sama u klub i počela flertovati s vama. U redu, popila je malo, ali niste joj vi držali čašu, niti ste joj u piće stavili afrodozijak. Pića je naručivala sama, vi ste ih jedino plaćali i još ste je usporavali – jer niste htjeli da se transformira u ženu nalik na Amy Winehouse.

U slučaju da zaboravi na kojem je planetu,da u toaleti prije mokrenja zaboravi podignuti poklopac na zahodskoj dasci ili pljucka komadiće hrane dok pokušava izreći suvislu rečenicu, poljubite je u obraz i recite joj zbogom! Popije li koje piće i ponaša se civilizirano, nemate što razmišljati. Iskoristite priliku i već u autu krenite u akciju. No nemojte ići do kraja, izdržite do spavaće sobe. Dobro, barem do predsoblja.

Komentari

▲ Povratak na vrh