Pustite ju da izlazi s curkama

Zbog flertanja s drugim muškarcima (u razumnoj mjeri, dakako) osjećat će se seksi i poželjno. Odrijemajte da biste bili budni i svježi kad stigne kući – bit će joj otvoren apetit za seks.

Prema ispitanim muškarcima, 40 posto svađa u vezi izbija zbog vremena što ga ona provodi s prijateljicama. Čovječe, prestani se svađati zbog toga i pusti je da ide van! Sigurno vam nije neko iznenađenje to da žene jednostavno imaju više toga ispričati jedna drugoj. A tu su i stvari za koje vas jednostavno nije briga ma koliko je voljeli. Večeri s curkama njoj su odlična prilika da sve to istrese iz sebe.

Od svega toga koristi ćete imati i vi: vaše razumijevanje za njezinu potrebu da izađe s prijateljicama potaknut će je da uzvrati uslugu kad bude na vama red za solo izlazak. I jako će cijeniti to što ste dovoljno zreli da joj vjerujete.

Jer, svjesni ste da će biti flertanja. No to je zapravo dobro: zbog flertanja s drugim muškarcima (u razumnoj mjeri, dakako) osjećat će se seksi i poželjno. Odrijemajte da biste bili budni i svježi kad stigne kući – bit će joj otvoren apetit za seks.

Komentari

▲ Povratak na vrh