Pretvorite veš mašinu u najbolji vibrator… i drugi trikovi za bolji seks!

Istraživanja su tu da nam uljepšaju život, a mi smo skupili 10 'inovativnih otkrića' koja će dodatno podići temperaturu u spavaćoj sobi

1/ Povećajte razinu “prethodnika” uzbuđenja, oksitocina – grljenjem. Smiruje se cingularni korteks, područje mozga što procjenjuje rizik.

2/ Prakticirajte pseći položaj i imat ćete bolje orgazme. Intenzitet je 18 posto snažniji jer  direktno stimulirate prepucij.

3/ Kad su žene raspoložene za seks, zjenice im se prošire. Prigušite svijetlo i možda će se oraspoložiti.

4/ Stroj za pranje rublja najbolji je vibrator. Vi biste trebali sjediti (da se vibracije prenose preko penisa), ona je na vama, uključi se centrifuga i juhuuu-hu!

5/ Inicirajte kontakt; žene će radije spavati s muškarcem koji uspostavi tjelesni kontakt s njom već u prvih sat vremena susreta nego s nekim tko oklijeva satima ili danima. Približite joj se slobodno.

6/ Mijenjajte položaje želite li da seks potraje. Budite kreativni i predložite joj nešto novo.

7/ Loš prvi poljubac smanjuje vaše šanse da joj se uvučete u krevet čak 50 posto. Umjesto peperminta radije popijte šalicu zelenog čaja koji ubija bakterije što uzrokuju loš zadah.

8/ Takozvana tehnika koitalnog usklađivanja može biti zaslužna za višestruke orgazme. Tijekom seksa u misionarskom položaju, podignite tijelo tako da baza vašeg penisa dodiruje njezin klitoris.

9/ Želite li otkriti glumi li orgazam, promatrajte njezine grudi. Trenutak prije orgazma pojave se crvene mrlje zbog navale krvi. A to je jako teško odglumiti.

10/ Katkad se pozabavite ručnim radom. Masturbiranje 15 minuta prije seksa može produljiti izdržljivost za čak 20 minuta.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh