Prave poze za analne početnike

Pali vas analni seks, ali ne znate u kojem položaju možete uživati u analnom ulazu? To je stvar vaše i njezine mašte. Evo nekih prijedloga...

Ne, dogg nije jedina poza u kojoj možete prakticirati analni seks, no bilo bi neozbiljno sastavljati teme pogodne za analni seks i ne uvrstiti najkultniju pozu

1.Doggy.  Kada mislite na analni seks, većini je ljudi prva asocijacija upravo ova poza, a izvrsna je jer vama pruža najviše mogućnosti nad kontrolom dubine penetracije, odnosno reguliranje one dubine koja vam pruža najviše zadovoljstva. Naravno, i ova poza s obzirom na blizinu vaše partnerice dopušta da vam prilikom seksa stimulirate i klitoris ili grudi.

2.Kaubojka. Svima nam je ova poza jako dobro poznata. Vi ležite na leđima, a vaša partnerica neka sjedne na vas. Ova je poza savršena za zagrijavanje jer njoj dopušta kontrolu koliko ga duboko želi u sebi. Ovu pozu isprobajte kada ste jako napaljeni i pobrinite se da koristite dovoljno lubrikanta.

3.Seksi petlja. Ova će vam poza osim samog užitka pružiti i veliku dozu intimnosti, a upravo je to razlog zašto nam se toliko sviđa. Lezite na leđa, noge savinite u koljenima i spoonajte se s partnericom. Vi budite iznad nje. Najbolji dio je što vam osim penetracije ova poza pruža mogućnost da se pozabavite i ostalim dijelovima vašeg tijela u isto vrijeme.

4. Misionarka. Ova poza nije nimalo dosadna kako mnogi misle, niti uz malene eksperimente mora biti. Za što bolji doživljaj i vama i njoj neka podigne noge preko vaših ramena ili se stopalima nasloni na njih.

5.Ona na trbuhu. Teško da postoji bolja poza za početnike od ove. Neka partnerica legne na trbuh, a pod trbuh joj podbacite jastuk kako bi sama penetracija bila što lakša i jednostavnija. Vi ćete zasigurno uživati u njezinoj guzi podignutoj u zrak, a njoj je će biti puno udobnije i ugodnije jer će biti maksimalno opuštena. Za dodatni užitak može koristiti vibrator i priuštiti si još jedan izvor zadovoljstva.

6.Analne igre bez samog seksa. Ako još uvijek niste spremni za sam analni seks, ali ste na dobrom putu da mu pružite priliku, isprobajte s partnericom igranje malenim igračkama i/ili prstom. I ovakve vam igre mogu pružiti puno užitka te će vam, što je puno bitnije, poslužiti kao izvrstan trening za analni seks kada jednom za njega budete potpuno spremni.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh