Prave poze za analne početnike

Pali vas analni seks, ali ne znate u kojem položaju možete uživati u analnom ulazu? To je stvar vaše i njezine mašte. Evo nekih prijedloga...

Ne, dogg nije jedina poza u kojoj možete prakticirati analni seks, no bilo bi neozbiljno sastavljati teme pogodne za analni seks i ne uvrstiti najkultniju pozu

1.Doggy.  Kada mislite na analni seks, većini je ljudi prva asocijacija upravo ova poza, a izvrsna je jer vama pruža najviše mogućnosti nad kontrolom dubine penetracije, odnosno reguliranje one dubine koja vam pruža najviše zadovoljstva. Naravno, i ova poza s obzirom na blizinu vaše partnerice dopušta da vam prilikom seksa stimulirate i klitoris ili grudi.

2.Kaubojka. Svima nam je ova poza jako dobro poznata. Vi ležite na leđima, a vaša partnerica neka sjedne na vas. Ova je poza savršena za zagrijavanje jer njoj dopušta kontrolu koliko ga duboko želi u sebi. Ovu pozu isprobajte kada ste jako napaljeni i pobrinite se da koristite dovoljno lubrikanta.

3.Seksi petlja. Ova će vam poza osim samog užitka pružiti i veliku dozu intimnosti, a upravo je to razlog zašto nam se toliko sviđa. Lezite na leđa, noge savinite u koljenima i spoonajte se s partnericom. Vi budite iznad nje. Najbolji dio je što vam osim penetracije ova poza pruža mogućnost da se pozabavite i ostalim dijelovima vašeg tijela u isto vrijeme.

4. Misionarka. Ova poza nije nimalo dosadna kako mnogi misle, niti uz malene eksperimente mora biti. Za što bolji doživljaj i vama i njoj neka podigne noge preko vaših ramena ili se stopalima nasloni na njih.

5.Ona na trbuhu. Teško da postoji bolja poza za početnike od ove. Neka partnerica legne na trbuh, a pod trbuh joj podbacite jastuk kako bi sama penetracija bila što lakša i jednostavnija. Vi ćete zasigurno uživati u njezinoj guzi podignutoj u zrak, a njoj je će biti puno udobnije i ugodnije jer će biti maksimalno opuštena. Za dodatni užitak može koristiti vibrator i priuštiti si još jedan izvor zadovoljstva.

6.Analne igre bez samog seksa. Ako još uvijek niste spremni za sam analni seks, ali ste na dobrom putu da mu pružite priliku, isprobajte s partnericom igranje malenim igračkama i/ili prstom. I ovakve vam igre mogu pružiti puno užitka te će vam, što je puno bitnije, poslužiti kao izvrstan trening za analni seks kada jednom za njega budete potpuno spremni.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh