Pet stvari koje morate znati o ženama, savjetuje Sofia Vergara

"Seksepil nema veze s isklesanim tijelom ili lijepim licem. Seksepil je odlika", poručuje Sofia.

Prvi dojam vodi u krevet.

“Čim upoznam muškarca, znam želim li raditi nešto seksi s njim. Nikada mi se nije dogodilo da me netko seksualno privukao tek šest mjeseci nakon što sam ga upoznala. Nakon prvog mi je izlaska jasno ima li tu kemije ili ne – nakon toga samo pokušavam shvatiti kakav je kao osoba.”

Ne privlači nas određen tip muškaraca.

“Sviđali su mi se niski frajeri; sad mi se sviđaju visoki. Bila sam i s tipovima koji su bili u formi i s onima koji nisu; izlazila sam s privlačnim i s neuglednim muškarcima. Muškarac mora biti zanimljiv – a ne savršen. Seksepil nema veze s isklesanim tijelom ili lijepim licem. Seksepil je odlika.”

Volimo darove, mrzimo iznenađenja.

“Muškarci se uvrijede kad ženi kupe nešto skupo, a ona to ne nosi. Poštedite se stresa i – pitajte. Odgovor bi mogao biti: “Znaš što? Upravo sam kupila ove naušnice, rado bih nosila i takvu narukvicu.”

Volimo kad plaćate.

“Nisam ni znala da postoji varijanta izlaska po kojoj svatko plati svoju polovinu računa – sve dok nisam došla u Sjedinjene Države. Bila sam šokirana: “Ovdašnji muškarci to rade?!” Moji bi dečki u Kolumbiji dobili slom živaca da sam ja pokušala platiti.”

Suprotnosti se zapravo ne privlače.

“Ne možete biti s osobom koja je potpuno različita od vas. Ja sam Latinoamerikanka, vrištim i vrlo me lako naljutiti. Trebam karakternog muškarca, tipa koji je na mom nivou.”

Komentari

▲ Povratak na vrh