Ovo je neobičan način kako možete otkriti da vas partnerica vara

Ali prije nego što počnete paničariti, nešto morate znati

Novo zanimljivo istraživanje tvrdi da je veća vjerojatnost da će žene koje glume orgazme prevariti svoje partnere, za razliku od žena koje ne glume. Ali nemojte još paničariti – to je ipak malo zamršenije.

Istraživači sa Sveučilišta Missouri proveli su istraživanje na grupi od 138 žena i 121 muškarca koji su bili u heteroseksualnim vezama. Ispitivali su ih o tome koliko često su doživljavali orgazme tijekom seksualnog odnosa, jesu li ikada prevarili svoje partnere te ukoliko jesu, koliko često su to činili.

Otkrili su da intenzitet ili učestalost orgazama nisu povezani s varanjem, ali pronašli su poveznicu u glumljenju orgazama. Što ih je više žena odglumila, veća je vjerojatnost da je već prevarila partnera, odnosno da će ga ponovno prevariti u budućnosti. Također su zaključili da su muškarci, koji smatraju da njihove partnerice glume orgazme, manje zadovoljni u vezi od onih koji ne misle da im djevojke glume orgazme.

Svakako treba istaknuti da je veličina uzorka u provedenom istraživanju bila prilično mala i da podaci mogu biti nepouzdani. Ali vrijedi napomenuti da ste možda u pravu ako mislite da vaša djevojka glumi orgazam. Naime, još jedno nedavno istraživanje pokazalo je da heteroseksualne žene doživljavaju manje orgazama od svih ostalih. Postoji mnoštvo razloga zbog kojih vaša partnerica može glumiti u krevetu.

Ako ste nezadovoljni svojim seksualnim životom iz bilo kojeg razloga, budite iskreni sa svojom djevojkom jer ona to vjerojatno već zna ili osjeća na isti način. Nadajmo se da će vam razgovor o tome omogućiti da se uredotočite na problem i popravite odnos u krevetu.

Komentari

▲ Povratak na vrh