Ovaj dio tijela otkriva kakav ste ljubavnik!!!

Otkrijte je li vas sreća pomazila!!!

Još od davnih vremena Kinezi vjeruju kako su prsti na nogama i širina stopala dobar pokazatelj karaktera čovjeka – je li on rođen za vođu, je li dobar materijal za brak, kakav je ljubavnik…

Na temelju njihovih vjerovanja otkrijte je li vas sreća pomazila barem po tim stavkama! ;-)

Palac
Ako je duži od ostalih prstiju krasi vas pamet i kreacija, a probleme rješavate od starta. Palac jednake dužine kao ostali prsti ili malo duži, otkriva muškarca koji je sposoban raditi više stvari istodobno, izvrstan je organizator i dobar šef.

Drugi prst
Dužina ovog prsta pokazuje jeste li rođeni vođa – ako je duži od ostalih prstiju, otkriva da ste dinamična osoba. A kad je riječ o ženskoj populaciji Kinezi su vjerovali da ovakve žene vole dominirati u vezi, naređivati partneru pa – nisu bile poželjne za udaju! No, kad je ovaj prst kraći od ostalih radi se o smirenoj osobi koja energično rješava sve probleme. Takva osoba drži do života u harmoniji i poštenju.

Srednji prst
Za Kineze je on poseban prst jer otkriva duševno stanje i nečiji karakter, odnosno životnu energiju. Što je taj prst duži veće su šanse za uspjeh u karijeri, dok kratki srednji prst imaju osobe kojima su obitelj i prijatelji na prvom mjestu i ne ganjaju karijeru pod svaku cijenu.

Četvrti prst
Ako je dugačak i ravan, radi se o osobi kojoj je obitelj na prvom mjestu. Vrlo je brižna i osjetljiva, ima veliku empatiju prema drugima i uvijek je spremna pomoći. Ako je pak ovaj prst kratak karakterizira osobu snažnog karaktera i jakog individualca koji vjeruje da je odgovoran i da se sam mora izboriti za sve u životu.

Mali prst
Imate li vrlo kratki mali psrt – skloni ste zabavi i vragolijama. Vrlo ste inteligentni, ali i lako gubite zanimanje za stvari i osobe. Osoba koja može pomaknuti mali prst bez mrdanja prezadnjeg prsta vrlo je živahna i sklona avanturama, ali i vrsnih sposbnosti u krevetu!

Prsti u liniji
Ako su vam svi nožni prsti poredani tako da tvore kosu liniju – vi ste precizna, točna i praktična osoba. Jedina mana muškaraca koji imaju ovakve prste jest da suve prigovarati i očekuju da svi budu savršeni (kao on)!

Širina stopala
Prema kineskom vjerovanju, osobe širokih stopala vole stalno nešto raditi i biti u pokretu. Uska stopala imaju muškarci koji su željni pažnje i nježnosti, a stari su Kinezi vjerovali i kako takva stopala imaju princeze i osobe koje su veliki sanjari.

Komentari

▲ Povratak na vrh