Ova je muška erogena zona prilično zanemarena!

Eh da, žene nisu ni svjesne da vas to toliko pali, stoga ih uputite na - pravu adresu!

Autor ‘Kama sutre’ Vatsjajana dao je izvrstan savjet muškarcima koji žude otkriti erogene zone svoje partnerice. ‘On uvijek treba ustrajati na dodirivanju onih mjesta na njezinu tijelu na koje ona svrće pogled’!

To ima smisla ako znate da dodirivanje dojke i bradavice neće baš u svake žene probuditi erotski naboj. Stoga muškarac treba poslušati mig koji se očituje u ženinoj reakciji dok joj nježno miluje prsa.

No, ono što Vatsjajana u Kama Sutri ne spominje jest i da se mnogi muškarci neobično uzbude od draškanja po prsima i bradavicama.

Ako vaše bradavice reagiraju kad ih partnerica ljubi, siše i liže, one će vrlo brzo postati na dodir vrlo osjetljive točke i izvor vašeg užitka. Vjerojatno ćete uživati i dok vam ona nježno gnječi i trlja prsa. No, ako vas to ne ‘pali’ zamolite je da vas nježno miluje sa strane prsa. To neke muškarce čak može i jače zapaliti nego kada vam partnerica dira bradavice i prsa.

Uputite partnericu da vam prstima blago kruži oko bradavica i zatim vršcima prstiju lagano tapka po njima prelazeći s jedne na drugu stranu preko vrha, tako da se njihovi prsti zapravo odmaknu od bradavice prije nego što krenu u suprotnom smjeru. Možda će vas uzbuditi i to kako vaše tijelo reagira na te osjete. Još će vas više uzbuditi ako vaša partnerica to najprije počne raditi polako, a zatim sve brže.

Komentari

▲ Povratak na vrh