Otkrijte joj ‘sveti gral’ seksa – u samo 3 minute!

I priuštite najintenzivnije orgazme ikad!

Volite oralni seks ali uvijek tražite neko novo zadovoljstvo? Želite priuštiti svojoj partnerici nezaboravan seks koji se ne može mjeriti s ničim što ste do sada probali? Možda je vrijeme da isprobate novi, neki tvrde i revolucionarni, način oralnog zadovoljavanja žena – Kivin metodu!

Iako se ne zna po kome je točno dobila ime, zapravo je ženama poznata već dugo vremena. Neki ga zovu i bočni kunilingus, jer vašu damu ‘obrađujete jezikom sa strane – no, u svakom slučaju njoj donosi više zadovoljstva i jače orgazme od puno drugih tehnika.

Oni koji prakticiraju ovu metodu kunu se kako žena može postići orgazam za nevjerojatnih 3 minute, odnosno maksimalno 5!!! U usporedbi s prosjekom od 15 do 20 minuta, koliko je inače potrebno da je oralno dovedete do vrhunca – čini se vrlo primamljivo. Brže, više, jače – više nije samo olimpijski slogan, nego i tajna Kivin metode!

Dakle, vaša partnerica treba leći na leđa, a vi sa bočne strane pristupate njezinoj vagini. Istodobno kažiprstom i palcem obuhvatite donji i gornji dio klitorisa, a potom ga jezikom dirajte u smjeru lijevo-desno. Na taj način ćete bolje obuhvatiti najosjetljivije dijelove klitorisa. Za intenzivniji orgazam možete jedan prst staviti na njezin perineum (područje između anisu i vagine) a kad osjetite da joj se ti mišići stišću, još pozornije se ‘posvetite’ klitorisu!

Komentari

▲ Povratak na vrh