Oralni seks: 3 važne smjernice za svakog frajera

Možda vam se čini da nije velika filozofija kada se vaš jezik sretne s njezinim klitorisom, no ovo obavezno trebate apsolvirati

Mislite da ste majstor oralnog? Koliko god bili samouvjereni i sigurni da ne postoji nešto što ne znate, ova pravila su jedino bitno vašoj partnerici – u trenutku kada se spustite dolje!

1. Koliko god zadubljeni bili u njezinu vaginu – morate disati. Naravno, to ne znači da morate loviti udah kao da ćete srušiti rekord u ronjenju na dah, ali kratki udisaji ono je što će vas održati na životu – definitivno!

2. Slobodno je pitajte hoće li vam biti vodička. Neka vas primi za kosu i odvede na turističku turu od jedne do druge točke užitaka. Sasvim smo sigurni da će vam se svidjeti i sve prečice, trikovi i skrivena mjesta.

3. Dajte joj do znanja da želite znati što se događa. Ako vaše usne nakon pola sata ‘posla’ još uvijek nisu postigle cilj vrijeme je za promjenu taktike. Ne budite previše zadubljeni u postizanje cilja, a da ne uočite da njoj to jednostavno više ne odgovara.

Komentari

▲ Povratak na vrh