Ono kad samozadovoljavanje krene po krivu i pretvori se u horor

Donosimo vam najluđe priče o neuspjelim pokušajima masturbacije.

Izvanredne vijesti: tinejdžeri masturbiraju više od tinejdžerki, otkriva istraživanje objavljeno u časopisu Archive of Pediatrics and Adolescent Medicine! Nismo iznenađeni – ali naše daljnje istraživanje masturbacije (poslovno, naravno), dovelo nas je do najluđih priča o neuspjelim pokušajima samozadovoljavanja.

Čovjek koji je gurnuo cijev znate kamo

Četrdesetogodišnjak je gurnuo cijev od 140 centimetara u mjehur radi vlastitog zadovoljstva, tvrdi nedavna japanska studija. Cijev je ostala u mokraćnoj cijevi dvije godine prije nego što je izvađena kirurškim putem.

“Ovo se događa češće nego što ste mislili“, kaže dr. Judd Moul, voditelj odjela za urološku kirurgiju u bolnici Duke University i Men’s Healthov savjetnik za urologiju.

“Imao sam pacijenta koji je ugurao komad biljke aloe vere u mokraćnu cijev – tvrdio je da mu to pruža umirujuć i ugodan osjećaj.“ Drugi je čovjek učinio isto ali s komadom bakrene žice, koja se na kraju zapetljala u mjehuru. Dr. Moul kaže kako se urolozi susreću s ovakvim slučajevima dva do tri puta godišnje.

Nije potrebno reći: ako si ne želite priuštiti sramotan i bolan posjet urologu, biljke i elektroniku držite podalje od mokraćne cijevi.

Čovjek koji je slomio vlastiti penis

Svi smo čuli zastrašujuće priče o pozi obrnute kaubojke koja je pošla po zlu, što je rezultiralo slomljenim penisom i uništenim snovima. No jedan je čovjek sam uspio slomiti vlastiti penis –  što je još depresivnije.

Držao je korijen penisa palcem i kažiprstom lijeve ruke, a zatim zarotirao penis prema sebi desnom rukom, kao i inače, prema nigerijskom izvješću. Čuo je kvrc nakon čega je uslijedio bolan jauk. Imao je sreće – i mogao postići erekciju već 5 dana nakon operacije.

Treba li vas brinuti da će vas samozadovoljavanje dovesti do doživotnih bolova? Ne. “Nije velika mogućnost da ćete si slomiti penis uobičajenim tehnikama masturbiranja“, kaže dr. Moul. “Ovom pacijentu je sigurno bilo vrlo neugodno objasniti što se dogodilo.“

Čovjek koji je umro

Postoji mnogo ludih seksualnih radnji – neke su riskantnije od ostalih – ali tek nekolicina je poput opasnog po život autoerotskog gušenja, čina ostavljanja mozga bez zraka tijekom seksa (ili češće masturbacije).

Ostavljanje mozga bez zraka – primjerice, gušenjem ili davljenjem – navodno povećava užitak dovodeći čovjeka u euforično stanje. U stvarnosti, istraživači su taj fetiš povezali s nasilnom prošlošću, osjećajem krivnje zbog masturbiranja i generalnog dovođenja u rizik radi uzbuđenja. (U potrazi ste za uzbuđenjem? Seksajte se u javnosti kao i svi ostali!)

Kao što pretpostavljate. Ovo je pošlo po krivu. Vjeruje se da je Kung Fu glumac, David Cerradine, umro prilikom masturbacije, nakon što je policija našla s užetom oko vrata i genitalija.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh