Ona želi snimiti pornić s vama! Je li to pametno?

Budući da nogometaši gledaju videoanalize, zašto ne biste i vi? No, je li to baš tako..?

“Čekaj malo”, rekla je. “Odmah se vraćam!” Potom je izašla iz spavaće sobe. Kad se vratila, u ruci je držala stativ na kojem je bila digitalna kamera. Legla je gola pokraj vas na krevet s daljinskim upravljačem u ruci, a onda je viknula: “Showtime!” I povukla vas na sebe da budete u kadru.

Što učiniti? Budući da nogometaši gledaju videoanalize, zašto ne biste i vi? No, nogomet nije, unatoč lošim igrama, smiješnim tetovažama i frizurama, mučan i neugodan za gledanje. Pornić u kojem vas dvoje imate glavne (i jedine) uloge može izazvati razne neugodnosti. Zamislite ove scenarije:

  1. Prošlo je tjedan dana. Poslala vam je SMS: “Pokazala sam Ani naš filmić, oduševljena je! ” (Gora varijanta je ako umjesto Ani, piše mami!)
  2. Mjesec dana poslije surfa po internetu i kaže: “Nemaš pojma koliko sam dobrih ponuda dobila za naš amaterski film.”
  3. Godinu dana poslije frend vam mailom pošalje link na neki pornoportal, a uz to piše: “Prijatelju, ovo je mrak! Stari moj, možda nisi trebao prekinuti s njom! Imaš li još njezin broj?”

Povratak u sadašnjost. Željeli biste svejedno pokušati? Pa dobro… Ali imajte na umu da se ne smije vidjeti vaše lice, a ni posebna obilježja poput madeža, tetovaža ili ožiljaka. Također se ne smije čuti vaš glas, a nemojte dopustiti ni da prepoznatljiv bude vaš stan. Kakav je pornić moguće snimiti u takvim uvjetima? Nijemi film u ronilačkom odijelu u susjedovu podrumu. Želimo vam mnogo zabave!

Komentari

▲ Povratak na vrh