O čemu ona razmišlja u trenutku penetracije?

Pročitajte zašto je to nešto istodobno i pomalo zastrašujuće i fantastično uzbudljivo...

Iako je riječ o tjelesnom aktu, penetracija može izazvati nevjerojatno duševno uzbuđenje. Osjećam se kao da muškarac cijeli ulazi u mene, preuzimajući vlasništvo nad mojim tijelom. To je nešto istodobno i pomalo zastrašujuće i fantastično uzbudljivo. Osjećaj je tako dobar da želim da traje što dulje. Priljubim se uz muškarca i stisnem vaginalne mišiće tako da smo što čvršće povezani i iznutra, uživam u svakom trenutku.

Prvi put jako boli, svaki, pa je i najlakši pokret gotovo agonija. Tek kad sam se četvrti put seksala prošlo je bez bolova. Otad, na sreću, samo uživam u seksu.

Kad je u vama, teško je reći koliki je penis. A opet, spavala sam s muškarcem koji je imao tako bijednu opremu da čak nisam bila sigurna je li uopće penetrirao jer apsolutno ništa nisam osjetila. No ni prevelik nije neka sreća. Jednom sam bila s tipom koji je imao tako velik penis da sam ga morala dobro namazati lubrikantom da mi ga uopće može staviti; cijelo je vrijeme morao jako paziti da me totalno ne rasturi (srećom, oralni je seks bio fantastičan jer me napalilo preuzimanje kontrole nad ogromnom životinjom).

Dva su načina za postizanje duboke penetracije: kad on ulazi straga ili kad mu žena, ležeći ispod njega, noge stavi na ramena. Iskreno, nije uvijek baš sjajan osjećaj kad vam se čini da će vam tijekom seksa netko stimulirati i bubrege. Većina žena koje znam najviše voli biti gore, u tom položaju penis se trlja o zid vagine, neposredno iza klitorisa, stimulirajući G-točku. Taj položaj jamči da će postići orgazam bez obzira na partnerovu obdarenost.

Seks-lekcija
Volim te osjetiti u sebi, i želim osjetiti kako prodireš duboko u mene. Ali nemoj se ponašati kao seksualni manijak i navaliti kao sivonja. Kad se približavam vrhuncu, brzina je poželjna i brza penetracija povećava eksplozivnost orgazma. No na putu do te faze treba malo usporiti i zabavljati se igrom “unutra-van”. Obožavam trenutak kad mi ga stavljaš, taj djelić sekunde jedna je od najuzbudljivijih stvari u seksu. Zbog toga takvo “zezanje” vodi do puno intenzivnijih orgazama. A kad se to dogodi, vjeruj mi, nije nimalo važno imaš li malog ili velikog.

Greta (29, Austrija), knjigovotkinja i seksoholičarka

Komentari

▲ Povratak na vrh