Novo istraživanje potvrdilo: ženama se živo fućka za veličinu vašeg penisa

Novo istraživanje otkriva što žene doista žele u krevetu.

Dva najčešća pitanja koja stižu na naš mail jesu: funkcioniraju li doista preparati za povećanje penisa i što napraviti da duže trajete u krevetu? Ako ste i vi zabrinuti oko ovih stvari, smirite se i ne brinite. Kada žene pitate što doista žele u krevetu njihovi se odgovori ne vrte oko veličine i dužine. Naime, od 20 ispitanih žena na tu temu, nijedna nije spomenula to što vas muči.

Tome u prilog ide i najnovije istraživanje tvrtke za seksi igračke Pure Romance, u kojoj je 1000 oženjenih muškaraca i žena otkrilo što bi po njima moglo unaprijediti seksualni život.

Evo nekih od najboljih odgovora:

Što ona želi u krevetu: bolja komunikacija
Oko 62 posto žena izjavilo je kako bi bolja komunikacija poboljšala brakove, kažu rezultati ankete. Polovica ispitanih muškaraca je jednako odgovorila. U svakoj vezi, ako želite strastveni seksualni život, morate reći partneru što želite i obrnuto, kaže Moushumi Ghose, licencirana bračna terapeutkinja i autorica knjige Classic Positions Reinvented.

No, razgovor o seksu može izazvati čudne osjećaje, čak i ako ste u vezi neko vrijeme. Želite li doista čuti što one žele, svakako izrecite i vlastite želje, predlaže Ghose. Pokažite joj da ste spremni učiniti sve što možete kako bi joj pružili zadovoljstvo koje želi.

Što ona želi u krevetu: više predigre
Seks se ne sastoji samo od konkretnog čina i orgazma, otkriva Ghose, pa stoga ne čudi podatak da 58 posto žena želi više fokusa na predigru.

“Ono što se obično podrazumijeva kao predigra, poput ljubljenja, senzualnih dodira i oralnog seksa, sve su to dijelovi seksa. Sam seksualni čin i orgazam su tek šlag na torti”, kaže ona.

Kada odvojite više vremena da je fizički uzbudite, žensko će tijelo bolje podmazati vaginu, što je vrlo važno da se pri seksualnom činu osjećaju ugodnije i zadovoljnije, kaže seksolog dr. Debby Herbenick.

Osim toga, ne morate fizički biti prisutni u krevetu kako bi je napalili: sve što učinite, a rezultirat će njenim uzbuđenjem računa se kao predigra. Dakle, tu spada slanje SMS poruka tijekom dana, poziv na večeru, komplimenti za njezin izgled, seksi fotografije koje ste joj poslali…, kaže Ghose.

Što ona želi u krevetu: seksi igračke
Seksi igračke puno toga novoga mogu ponuditi u spavaćoj sobi – čak 40 posto žena to sugerira. “Dojma smo da se muškarci često osjećaju ugroženi idejom seksualne igračke, misleći da ona loše govori o njihovoj muškosti ili nedostatku moći,” kaže Ghose.

No seksi igračke mogu dodati puno zabave i kreativnosti u inače običnim seksualnim položajima.
Primjerice, u položaju u kojem njezin klitoris nema mogućnosti trljati se o vas, uz pomoć manjeg vibratora možete joj priuštiti ručnu stimulaciju, što mnogim ženama treba kako bi postigle orgazam.

“Ako želite probati nešto što će pružiti nevjerojatan osjećaj i vama i njoj, vibrirajući penis prsten će obaviti posao”, kaže Ghose.

Postoje brojne vrste igračaka za izabrati pa se slobodno konzultirajte s partnericom koju biste željeli.

Što ona želi u krevetu: fantazije
“Seksualne fantazije i fetiši su obično tabu tema”, kaže Ghose, ali 40 posto žena otkriva da djeluju na bolji brak. Osim toga, 50 posto muškaraca također ima isto mišljenje.

Fantazije ne podrazumijevaju uvijek ropstvo i bičeve. Ponekad to samo znači da ona želi probati nešto novo, primjerice, prljavi govor ili seks na nekom novom mjestu.

“Za neke, to je samo stvar izgradnje povjerenja. Mnogi misle da bi se time osramotili, da bi ih ismijali ili kritizirali”, kaže Ghose. “Ako muškarac želi da njegova partnerica podijeli svoje maštarije s njim, i on treba biti otvoren o svojim fantazijama.”

Što ona želi u krevetu: igranje uloga
Trideset i pet posto žena izjavilo je da bi igranje uloga poboljšalo njihove brakove. “Igranje uloga je kada se dvoje ljudi pretvara da su nešto što nisu,” objašnjava Ghose. “Neki parovi čak idu toliko daleko da glume prvi susret u javnosti, stvarajući čitavu priču kao igrokaz”. To može biti zabavno i ohrabrujuće za parove kojima nedostaje svježine u odnosu.

“Ne radite ništa bez njezinog znanja”, objašnjava. “Možda joj se svidi, ali možda i ne. Pitati unaprijed je puno bolji način poticanja iskrene komunikacije.”

Komentari

▲ Povratak na vrh