Seksi igrice: Vaša dijagnoza, gospodine doktore?

Igre uloga sjajna su mogućnost da osvježite seksualni život. No, sad je vrijeme da igri date drugu dimenziju ;-)

STANDARD Već ste pokušali unijeti svježinu u seksualni život tako što ste joj nabavili vlasulju, žarkocrveni ruž za usne i čipkasto donje rublje – i platili ste joj unaprijed iz zajedničke blagajne za stvari koje nikad nije iskušala s vama. A ona je drugi put stavila na krevet bijelu kutu i stetoskop.

Vaša dijagnoza, gospodine doktore?

NADGRADNJA Igre uloga sjajna su mogućnost da osvježite seksualni život. Igri dajte drugu dimenziju. Oboje otiđite za vikend u grad u kojem još niste bili – ali, odvojeno. Rezervirajte odvojene hotele. Navečer se dogovorite da izađete u grad, ali pretvarajte se da vam je to prvi izlazak u životu. Važno je da taj vikend radite sve drukčije nego inače.

Odaberite novi stil odijevanja, ostavite bradu (ako se inače svaki dan brijete). Volite li meso i pivo, otiđite na vegetarijansku večeru i pijte vino. Pričajte o posjetu muzeju ili kazalištu, a ne o nogometu ili kinu.

Ukratko: izmislite novu osobnost. A isto neka napravi i vaša partnerica. Neka sve izgleda kao da ste se tek upoznali (možete si čak i govoriti vi). Važno pravilo: poželite li već nakon deset minuta otići s njom u krevet, nemojte! Prvu večer otiđite svaki u svoj hotel i dogovorite se za sljedeći izlazak. Novi dan, nove osobnosti. Druge je večeri otpratite do sobe, gdje ćete dobiti poljubac za laku noć. Sljedeći put možete provesti noć zajedno. I, naravno, seks neka bude drukčiji nego inače – pa ovo je vaša prva zajednička noć! Možda otkrijete nove sklonosti za koje do sada niste znali jer ste uvijek išli utabanom rutom. Rutom za koju ste znali da će vas dovesti do cilja. No, upamtite, najbrži put nije uvijek i najbolji. Prečac je katkad mnogo uzbudljiviji. Krenete li njime, možda pronađete i put do raja.

Komentari

▲ Povratak na vrh