Najvažniji cilj u 2020. – kako do više kvalitetnijeg seksa!

Čeznete za više strasti u vezi, no libido vam je na niskim granama? Imamo par jako zgodnih savjeta ;-)

Pridržavanje termina, stres, djeca – sve su to načini na koje život staje na put strasti. Srećom, postoji nekoliko jednostavnih trikova kako možete potaknuti svoju seksualnost i ponovno otkriti iskru kojom vas je partnerica privukla.

1/ Pozorno slušajte
Parovima s odličnim seksualnim životom zajedničko je to što su pažljivi jedno prema drugom, kako izvan spavaće sobe, tako i u njoj. Jedna je studija iz 2016. godine otkrila izravnu povezanost između iskrenog komuniciranja partnera i njihove seksualne želje. Započnite stoga razgovor, a zatim pažljivo slušajte bez prekidanja i predrasuda te se nemojte praviti važni. Osim toga, dajte i sve od sebe da podržite partneričine potrebe i želje. Ako se iskreno usredotočite jedno na drugo, to može imati duboke i dugoročno pozitivne učinke.

2/ Pustite mašti na volju
Puno ljudi mašta tijekom seksa i to ih može zbunjivati. Maštarije, međutim, imaju važnu ulogu. One su moćan način povećavanja uzbuđenosti i odvlačenja pozornosti od strahova i tjeskobe. Drugim riječima, vatreni scenarij koji vrtite u glavi (bez obzira na to o kojem je riječ) može vam pomoći da postignete ono što želite – potpuno blaženstvo u trenutku koji dijelite s osobom koju volite.

3/ Prigrlite masturbiranje
Samozadovoljavanje povećava vaš orgazmički potencijal. Zahvaljujući masturbiranju počet ćete bolje raspoznavati što vam pojačava užitak, a te detalje možete prenijeti partnerici. Važno je i pretvoriti samozadovoljavanje u naviku od koje nećete odustati. Potaknite i partnericu u tome. Možda će joj biti potrebno dulje vremena da otkrije kako doći do orgazma preko  ;-)

Komentari

▲ Povratak na vrh