Najriskantnije seksualne poze za vaš penis

To je nevjerojatno uobičajeno, jako seksi – i iznenađujuće opasno.

Jedan krivi pokret u spavaćoj sobi mogao bi ugroziti vašu muškost: brazilsko istraživanje otkrilo je da se otprilike polovica fraktura penisa tijekom seksa dogodi kada je žena gore.

Pseća poza zauzela je drugo mjesto s 28 posto. (Ako razmišljate o frakturama koje se ne događaju tijekom seksa, istraživanje je pokazalo da su lomovi penisa tijekom masturbacije iznenađujuće česti.)

Što je fraktura penisa? U vašem udu se nalaze spužvasta tkiva u obliku valjaka koji kada se napune krvlju postaju kruti poput sirovih špageta, objašnjava dr. Tobias Köhler, urolog na Sveučilištu Južnog Illinoisa.

Ako je penis u erekciji pod prevelikim opterećenjem, ti valjci se ne savijaju – oni pucaju. To dovodi do blokade krvotoka, puno boli i oticanja, te hitnog odlaska u bolnicu, kaže slično istraživanje Sveučilišta u Ohiu.

Ako se liječnik ne pobrine za frakturu što prije, možete ostati trajno deformirani te izgubiti funkcionalnost, kažu autori istraživanja.

Problem kod seksa tijekom kojeg je žena gore: ona ima kontrolu nad snagom i kutom pod kojim penis ulazi u rodnicu koja je puna tvrdih, koščatih površina. Do frakture dolazi kada vaš penis sklizne iz vagine i udari u neku od tih nemilosrdnih površina, ili ako ona sjedne na vašu muškost pod krivim kutom, kaže autor brazilskog istraživanja.

Kako možete izbjeći nesreće? U skoro svakoj drugoj pozi, osim kada je ona gore, vi imate kontrolu nad kutom i dubinom penetracije.

Također, usporite malo dok ste u krevetu. Veća je vjerojatnost da će vam penis skliznuti iz vagine tijekom energičnog seksa, kaže Köhler.

Kada ste smireni i imate kontrolu, možete izbjeći krive kutove i nesretne sudare penisa i zdjelice, dodaje.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh