Najbolje poze za njezin užitak u analnom seksu

Mala promjena uobičajene poze učinit će analni seks pravim užitkom.

Mnogi parovi odlučuju se na pseću pozu kada je riječ o analnom seksu. Ali to vam nije jedina opcija, kaže seksologica i savjetnica za veze dr. Carlen Costa.

Analni seks će joj biti ugodniji ako koristite pozu u kojoj ona ima kontrolu nad dubinom penetracije. Jedna poza joj posebice dopušta da preuzme kontrolu nad tempom, kutom i dubinom penetracije, a vi imate pristup njezinom klitorisu za dodatnu stimulaciju, kaže Costa. Ta poza se zove „Matterhorn“. Da, po europskoj planini.

Partnerica ima kontrolu i šire joj se kukovi, pa joj je ugodnije za stražnjicu. Osim toga tijela su vam bliže nego što bi bila u psećoj pozi.

Kako to izvesti: Naslažite jastuke jedan na drugi ispred njenih prsa. Ona se treba nagnuti naprijed s rukama na vrhu jastuka.

Torzo bi joj trebao biti pod kutom od 45 stupnjeva na krevet. Neka klekne s nogama raširenim više od širine kukova, a vi uđite u nju straga. Izgledat će ovako:

matterhorn-sex

Da, vrlo je slično psećoj pozi, no ključne promjene daju vam geometrijsku prednost.

Ova poza dopušta partnerici da drži tijelo pod ravnijim kutom. Tako se može ljuljati naprijed-nazad dok vi stišćete svoje tijelo uz njezino.

Dodatni savjeti: Milujte joj anus prije samog čina kako bi se analni otvor opustio i otvorio za potpuno prepuštanje užitku.

Uz to, koristite mnogo lubrikanta i prepustite joj kontrolu nad penetracijom kako je ne bi boljelo, kaže Costa. Ne bojte se zamoliti je da svojom rukom uvede vaš penis i dogovorite se oko brzine i dubine penetracije.

Kako je ranije navedeno, ova poza vam omogućava stimulaciju njezina klitorisa, što će joj pomoći da doživi najsnažniji orgazam ikad. Možete se poslužiti vibratorom ili prstima.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh