Muškarci su priznali: ovo su nam najomiljenije poze u seksu!

Nakon što ste se upoznali s pozama koje ona preferira, vrijeme je da vi njoj pokažete ovaj tekst!

Nakon brojnih dilema, a naravno uzimamo u obzir i da svatko ima svoje prioritete i želje, čini se kako smo konačno došli do top ljestvice muškarcima najomiljenijih položaja u seksu.

Ako je suditi prema opsežnoj američkoj anketi, ovo su 4 najpopularnije poze:

Pseći položaj
Položaj u kojem muškarac ima potpunu kontrolu nad svojom partnericom i u kojem uživa u pogledu na njezine obline već je dugo vremena na vrhu liste. Osim toga, ova poza omogućava dublju penetraciju pa se on osjeća kao vrhunski ljubavnik.

Stojeći položaj
Ne samo da je savršen za seks na brzaka (o čemu muškarci često maštaju) nego je i vrlo uzbudljiv. Osim toga, možete ga prakticirati na svakom mjestu, a što je situacija izazovnija – to je uzbuđenje veće!

Ples u krilu
Ovaj je položaj omiljen u filmovima, a muškarci uživaju u njemu svim čulima. Svaki muškarac mašta o tome da sjedne na stolicu a da partnerica pleše ispred njega i ‘zajaše ga’. Uz puno poljubaca i maženja, ova poza omogućava i da kontrolirate tempo i intenzitet seksa, što će oboje – raspametiti.

Jahačica
Mnogim muškarcima je na prvom mjestu ovaj položaj jer osim što njihova partnerica može najlakše doživjeti orgazam, istodobno možete držati oboje kontrolu nad svojim pokretima. a to je nešto što lako može zapaliti nove strasti…

Komentari

▲ Povratak na vrh