Kroz zabavu do više – seksa… i to onog najboljeg!

'Nema boljeg afrodizijaka od zabave', tvrde razni stručnjaci za muško-ženske odnose - a tko smo mi da u to sumnjamo

Svucite se
Doktorica i seksualna terapeutkinja Ava Cadell iz Los Angelesa ima genijalan prijedlog kako se zabaviti s 1 ili 2 dl biljnog likera od mentola. Skinite se i na trbuh svoje partnerice izlijte malo alkoholnog napitka. Zatim ga nježno lickajte i ljubite ju po trbuhu i grudima. Nakon svakog poljupca blago puhnite po istom mjestu, a zrak i mentol u kombinaciji još će više povećati uzbuđenje. Nakon prve ture neka i ona vama priredi isti ritual.

Izađite na seksi večeru
Jedini uvjet jest da cijelu večer smijete pričati samo o svojim seksualnim maštarijama! “Postoji nešto vrlo erotično u tome da u javnosti budete otvoreni o svojim maštarijama”, savjetuje doktorica Patricia Love, a kako bi predigra bila potpuna, naručite hranu koja je sama po sebi afrodizijak (plodovi mora, avokado, med, citrusi, čokolada…)!

Plešite
Zaboravite klasične plesove poput valcera ili nekog stiskavca uz sentiše, vrijeme je da se zabavite uz ‘Prljavi ples’ i zavodljive pokrete tijelom kojima ona neće odoljeti.

via GIPHY

Kuhajte zajedno
I uopće nije bitno kako će jelo na krju ispasti, jer to što ste zajedno, po mogućnosti jelo koje se može jesti i prstima – kulisa je za situaciju u kojoj ćete se prvo početi hraniti prstima, a onda s njima i preći na neke ‘ozbiljnije’ rabote. Za desert tu su, naravno, jagode i šlag… a u načinu kako ćete ih poslužiti samo je nebo granica.

Opet se razodijenite
Neka vam tijela posluže kao platna koje treba oslikati. Vi nju i ona vas… a nakon svega slijedi – zajedničko tuširanje.

Pravite se da je strankinja
“Nikad ne zaboravite da je mozak najveći seksualni organ koji treba stimulirati kreativnošću i maštarijama koliko god je to moguće“, ističu psiholozi te potiču sve da vjeruje kako igricama uvelike mogžemo poboljšati intiman život.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh