Kratki vodič kroz carstvo bizarnog seksa

Napokon ste zabrijali sa ženom svojih snova. I već nakon prvog izlaska shvatili ste da je spremna na sve. Zapravo, na sve što vam u tom trenutku pada na pamet - ali i na još mnogo, mnogo više od toga. Evo kako da vas sve to ne preplaši...

Većina muškaraca, priznali mi to ili ne, tada se zamisli (da ne kažemo uplaši). Pogotovo ako vam pošalje poruku ovakvog sadržaja: “Otkaži sve planove koje si imao za vikend. Donijet ću svoje igračke i opremu, a ti budi spreman na seks, seks i samo seks!” Kako ćete reagirati? Kako ćete se pripremiti? Naš će vam seks-vodič pomoći da se lakše snađete u carstvu bizarnog seksa.

1/ ONA TO ŽELI POSVUDA

Upozorila vas je. Nova vam je partnerica već prve večeri ispričala da tijekom kružne vožnje Pragom sa svojim bivšim nije vidjela gotovo ništa od grada jer joj je glava cijelo vrijeme bila u njegovu krilu. A sada ne možete s njom otići u trgovinu a da ona ne poželi seks na brzaka u kabini robne kuće. Ne možete se odvesti ili odletjeti u miru na odmor jer ona želi seks u autu i u avionu. A o izletu u Prag da ne govorimo…

Što učiniti? Zadajte granice u kojima ćete dijeliti njezinu opsesiju. Boji li se da vas uhvate na djelu, birajte manje prometna mjesta poput klupe u parku u sitnim noćnim satima, kabine toaleta u disku koja se može zaključati ili pak vlastitog balkona. A u slučaju da je pali da bude uhvaćena, doista imate problem. Naravno da možete staviti umjetne brkove i bradu, vlasulju i sunčane naočale. No to ne može ublažiti neugodnosti i morate joj dati do znanja da neke stvari kod vas ne funkcioniraju kao kod nje. Igrice na javnome mjestu ipak radije prakticirajte noću – znate kako se kaže: u mraku je i svaka krava crna.

 

2/ONA IPAK ŽELI PRED SVIMA

Ajoj! Ne želi se skrivati kad se seksa na javnome mjestu. Vašu primadonu ništa ne uzbuđuje tako kao seks na otvorenom pred slučajnim svjedocima.

Što učiniti? Dobro razmislite želite li sudjelovati u njezinim ekshibicionističkim seansama jer ne voli svatko da ga netko promatra, a postoji i ozbiljna opasnost od sudskog progona. A prepoznaju li vas, velika je vjerojatnost da ćete postati temom lokalnih tračeva i da će vas sablažnjena susjeda izbjegavati u velikom luku, a sve će gospođe spuštati glave i križati se kad uđete u kvartovsku trgovinu. Ne možete li pak odoljeti njezinu seksualnom pozivu, odaberite mjesto gdje vas mogu vidjeti, ali ne mogu baš tako lako uperiti prstom u vas, na primjer seksajte se posred velike livade ili na čamcu usred jezera. U tom će slučaju i vama i partnerici dobro doći vlasulja i sunčane naočale.

 

3/ ŽELI TO SA SVIMA

Vaša bi nova najradije uvijek u krevet (barem) utroje. I to da vi ne sudjelujete baš svaki put, nego da budete pasivni promatrač ili da vas promatraju. “Krug prijatelja” za nju ima potpuno drukčije značenje.

Što učiniti? Dalje prste od prijatelja! Kad seks ili ljubav uđu u igru, prijateljstva se prekidaju često i brzo. Radi li se isključivo o seksu, potražite istomišljenike putem interneta, oglasa i slično. I igrajte na sigurno – ne brzajte s davanjem broja telefona, fotografija ili adrese. Najprije se neko vrijeme dopisujte mailom i potom nađite na neutralnome mjestu.

Uspijete li pronaći mjesto gdje se okupljaju swingeri, prije odlaska dobro razmislite hoćete li moći podnijeti pogled na dlakave muške stražnjice i škembetine, smrad znoja, viku, stenjanje, dahtanje, obješene grudi i divovske stražnjice… Među nama, za to treba imati želudac i to je doista za istinske poklonike mijenjanja partnera. Ne spadate li među njih, nikada se nećete naviknuti na to. Ne možete li nikako obuzdati partnericu, preostaje vam samo da pokušate “pokupiti” nekoga u klubu ili disku. Naravno, na vrijeme podsjetite partnericu da u obzir dolazi samo još jedna žena! (Ok, ili dvije.)

Komentari

▲ Povratak na vrh